Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ


Ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος αναφερόμενος στο κυπριακό είπε πως δεν πρέπει να πάει σε συνομιλίες ο πρόεδρος Αναστασιάδης , αν δεν καθοριστεί πρώτα η ομοσπονδιακή βάση της επιδιωκόμενης λύσης.
Ο αρχιεπίσκοπος με αυτή την ξεκάθαρη τοποθέτηση του καθίσταται συνεπής με την ενδοτική γραμμή Μακαρίου και Ζυριχικού κατεστημένου που εγκαινιάσθηκε με την προδοτική συμφωνία Ζυρίχης και επιβεβαιώθηκε με την επίσης προδοτική και κατάπτυστη λεγόμενη συμφωνία κορυφής του 1977.
Αναφερόμενος στα οικονομικά πράγματα είπε ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος και ότι το κούρεμα των καταθέσεων “ήταν μια σωστή κλοπή” . Υπεραμύνθηκε με λίγα λόγια του ληστρικού χρηματοπιστωτικού συστήματος του οποίου η εκκλησία είναι στυλοβάτης και μεγαλομέτοχος.
Η σχέση εκκλησίας και ολιγαρχίας του παρασιτικού και ληστρικού κεφαλαίου που δρα εις βάρος του παραγωγικού , κατατάσσει την εκκλησία στο ευρύτερο σύνολο των αντιλαϊκών δυνάμεων της τυραννικής ολιγαρχίας.
Αν εμείς οι Έλληνες εθνικοκοινωνιστές είχαμε τη δύναμη ή αν κάποτε την αποκτήσουμε θα επιστρέψουμε στη κοινωνία τον συσσωρευμένο πλούτο της εκκλησίας και θα βάλουμε φραγμό στην επέκταση της εκκλησίας καθώς και οποιασδήποτε άλλης θρησκευτικής οργάνωσης , στην οικονομία , στα μέσα μαζικής ενημέρωσης , στη πολιτική και τη παιδεία.
Η εναντίωση στον εξουσιασμό της εκκλησίας είναι πράξη κοινωνικής απελευθέρωσης από την τυραννία της ολιγαρχίας που μας επιβάλει την θέσμιση της πολιτείας και την θεώρηση του κόσμου και της ζωής εκ των άνω , δηλαδή εκ των συμφερόντων των ολίγων.
Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.