Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ;;;

Ο φάκελος της έκρηξης στο Βασιλικό είναι πολύπτυχος και χρειάζεται ειδικούς στη περισυλλογή και αξιολόγηση των στοιχειών.
Όμως και εμείς οι αδαείς πολίτες , οι μη ειδικοί επι τέτοιων θεμάτων, έχουμε το δικαίωμα να εκφέρουμε κάποιες κρίσεις .
Φόβος μας είναι να μην έχει και αυτός ο φάκελος τη τύχη του φακέλου της Κύπρου που στο τέλος βγήκε μια απόφαση που ευνοεί το προδοτικό κατεστημένο ενώ μεγάλο μέρος στοιχείων που κρατεί στα συρτάρια της η ελληνική κυβέρνηση δεν λήφθηκαν υπόψιν.
Είναι τόση η διαφθορά που κυριαρχεί στο δημόσιο βίο και σε όλες τις κρατικές , ημικρατικές και παρακρατικές υπηρεσίες που δεν επιτρέπει να ελπίζουμε σε τίμια συμπεράσματα.
Μεταξύ όμως των πολλών ερωτημάτων που έχουμε ως πολίτες είναι και τούτο: Εάν αυτοί που τοποθέτησαν τα κοντέινερ με τα εκρηκτικά στη συγκεκριμένη περιοχή ήσαν άσχετοι επί των εκρηκτικών, τότε οι προϊστάμενοι τους πρέπει να κατηγορηθούν για έγκλημα εξ αμελείας, μιας και δεν όρισαν ειδικούς να επιληφθούν του θέματος.
Εάν όμως αυτοί που τοποθέτησαν τα κοντέινερ με τα εκρηκτικά ήσαν ειδικοί και επιστήμονες περί των εκρηκτικών , τότε πρέπει να εξεταστεί ο λόγος που κατασκεύασαν αυτή τη τεράστια βόμβα μέσα σε ένα επανδρωμένο στρατόπεδο και δίπλα σε ζωτικής σημασίας εγκαταστάσεις όπως είναι ο ηλεκτροπαραγωγικός σταθμός.
Μένει να ερευνηθούν λοιπόν , οι σχέσεις αυτών των ειδικών με ξένες μυστικές υπηρεσίες , να ελεγχθούν τα περιουσιακά τους στοιχεία τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό όπου είναι δυνατό . Εκτός εάν υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης και σε αυτό το θέμα.
Η υπόθεση όπως θέλουν να μας την παρουσιάσουν , ως αποτέλεσμα βλακείας , αμέλειας και ανευθυνότητας δεν μας πείθει .Κάποιοι μεθόδευσαν έτσι τα πράγματα ώστε να κατασκευαστεί μια βόμβα τεράστιας ισχύος στο συγκεκριμένο χώρο για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα . Αυτό το σενάριο δεν μπορεί να αποκλειστεί , διαφορετικά η έρευνα που διεξάγεται θα είναι ελλειπής και ως τέτοια θα έχει ως αποτέλεσμα ελλειπή και παραπλανητικά συμπεράσματα.
Και ο νοών νοείτω.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.