Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ

προσευχή στους αγρούς - Ζαν Φρανσουά Μιλλέ

Αυτοί που χειρίζονται την χρηματοπιστωτική κρίση , δηλαδή οι τραπεζίτες , δεν θα αφήσουν τα μαγαζάκια τους σε εθνικό επίπεδο να καταρρεύσουν. Το σχέδιο είναι να στηριχθούν οι τράπεζες . Προσέξτε όμως , δεν θα στηριχθούν με κεφάλαια του χρηματοπιστωτικού υπερκράτους αλλά από τους φόρους του λαού. Αυτό θα γίνει είτε μέσα από το EFSF (European Financial Stability Facility = Ευρωπαϊκό ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας) τα κεφάλαια του οποίου προέρχονται τους φόρους που συσσωρεύουν τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης , είτε απευθείας από τα εθνικά κράτη όπως έγινε στη Κύπρο και την Ελλάδα το 2009.
Αυτά τα λεφτά βέβαια δεν θα πάνε στη παραγωγή αλλά στη κάλυψη των τραπεζικών χρεών και στην εικονική οικονομία του χρηματιστηριακού συστήματος . Αλλά ακόμα και αν πήγαιναν στη παραγωγή θα την επιβάρυναν με επαχθείς τόκους που θα προστίθονταν στους ήδη επαχθείς φόρους που τα κράτη θα επιβάλουν στην οικονομία της κοινωνίας.
Κράτος και τράπεζες , δηλαδή πολιτικό κονκλάβιο του συστήματος και ολιγαρχία του παρασιτικού πλούτου , είναι οι δύο δυνάμεις που συνεργάζονται την συντήρηση του οικονομικο-πολιτικού συστήματος που δεν είναι άλλο από το τερατούργημα του σοσιαλκαπιταλισμού.
Κάτω από αυτή τη πίεση της τυραννίας , η κοινωνία θα φτάσει στο έσχατο σκαλοπάτι της οικονομικής αφαίμαξης που θα είναι η μετά πολλής εργασίας αναπαραγωγή της εργατικής δύναμης .Όπου ο άνθρωπος ως το ύψιστο δημιούργημα της θείας ενσύμπαντης νόησης θα μετατραπεί σε σώμα που παρέχει εργασία όπως ένας ημίονος . Η αποπνευματοποίηση του ανθρώπου από το ληστρικό σύστημα του σοσιαλκαπιταλισμού θα τον μετατρέψει σε πράγμα και στη τελική κατάπτωση σε σκεύος προς χυδαία ηδονή και πάσης μορφής εκμετάλλευση . Έτσι ο συσσωρευτής του πλούτου θα είναι και ο διαφεντευτής των σωμάτων , ο δεσμοφύλακας , ο παιδεραστής , ο αγοραστής ανθρωπίνων οργάνων μέσα σε ένα περιβάλλον σκοταδισμού , ναρκωτικών και πορνείας. Αυτός είναι ο κόσμος σας ρυπαροί τραπεζίτες και πολιτικάντηδες. Ένας κόσμος στον οποίο οφείλουμε να αντιτάξουμε μίσος ουρανομήκες.
Σε αυτή τη κατάσταση που ήδη εισέρχονται οι κοινωνίες μας χρέος ημών των εθνικοκοινωνιστών είναι να σταθούμε στο πλευρό του λαού και να μην επιτρέψουμε την υποβάθμιση του ανθρωπίνου όντος.
Να υπερασπιστούμε την εργασία του λαού και τα δικαιώματα διαχείρισης του παραγόμενου πλούτου σημαίνει να υπερασπιστούμε την ιερή αποστολή του νοήμονος όντος επί της γης . Η υπεράσπιση της εργασίας είναι η βάση της σύγχρονης θρησκευτικότητας και της ιερότητας της ζωής.
Να πολεμήσουμε για να παραμείνουμε διαφέντευες του αρότρου και της γης μας και να φωνάξουμε μαζί με τον ποιητή μας , τον Αριστοτέλη Βαλαωρίτη , με χαλύβδινη θέληση μπροστά στο σκυλολόι της πλουτοκρατίας , « Πάρε ένα σβόλο Μήτρο και διώξε εκείνα τα σκυλιά που μας χαλούν το φύτρο»
Λουκάς Σταύρου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.