Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΩΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

Σήμερα ο πραγματικός εχθρός των εθνικών κοινωνιών μας , είναι ένα σύστημα διακυβέρνησης και διακίνησης του χρήματος που ονομάζεται ΣΟΣΙΑΛΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. Αυτό το σύστημα κατάφερε να συνενώσει , να συμφιλιώσει και να θέσει σε τάξη συνεννόησης και συνεργασίας , πρώην αντικρουόμενα ιδεολογικοπολιτικά ρεύματα.
Η σοσιαλίζουσα αριστερά , πρώην κομμουνιστές και κεντροαριστεροί συντρώγουν και συναγελάζονται με καπιταλιστές , φιλελεύθερους , κεντροδεξιούς και νεοφιλελεύθερους , υπό την εποπτεία των τραπεζιτών .
Σε αυτή την τερατώδη σύγκληση , οι αναρχικοί και οι ακροδεξιοί (δήθεν εθνικιστές πού κόλλησαν στις αντικομουνιστικές μνήμες του περασμένου αιώνα , όταν το στήριγμα του κομμουνισμού δηλαδή η Σοβιετική Ένωση , έχει μετεξελιχτεί σε υπέρμαχο του ρασοφόρου καπιταλισμού ) κρατούν τις λαμπάδες του συστήματος στην οργιαστική παννυχίδα του , όπου ο λαός ποτίζεται με το όπιο παρηγορητικών παραστάσεων για να λησμονεί τις αλυσίδες του, ενώ η διαφθορά και η έκπτωση του πολιτικού ήθους σε πελατειακή συναλλαγή , αναγορεύουν κτηνώδης συμπεριφορές σε πρότυπα βίου.
Απέναντι σε αυτή τη παρακμιακή κατάσταση μόνο ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ θα μπορούσε να ενσαρκώσει το όραμα μιας ελληνικής πολιτείας που εντός της θα επανέβρει ο άνθρωπος τους ιερούς δεσμούς του με το ΑΊΜΑ και τη ΦΥΣΗ .
Μια πραγματική επανάσταση που θα έρθει μέσα από την πεφωτισμένη δράση ως καθοδηγητική και απελευθερωτική δύναμη του λαού.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.