Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

Η κυβέρνηση Χριστόφια θέλει να περικόψει το 25% του 13ου μισθού των δημοσίων υπαλλήλων καθώς και την ΑΤΑ , προσφέροντας σε αυτούς κρατικά ομόλογα τα οποία και πάλι θα πληρώσει ο λαός και συγκεκριμένα ο ιδιωτικός τομέας , σε βάθος χρόνου. 
Η κυβέρνηση Χριστόφια αρνείται να δεχθεί , λόγω πελατειακών σχέσεων , ότι η ΑΤΑ είναι ένα σύστημα πέρα για πέρα αντιλαϊκό και ένας μηχανισμός που ανεβάζει συνέχεια τον πληθωρισμό.
Η ΑΤΑ υπήρξε το δώρο που δόθηκε από το αγγλόδουλο κατεστημένο στους δημόσιους υπαλλήλους για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό σε όλα τα αίσχη που διεπράχθησαν και διαπράττονται εις βάρος του λαού και του έθνους.
Την ώρα που οι μανδαρίνοι μασουλούσαν την ΑΤΑ , έκαναν ότι δεν έβλεπαν την διαφθορά και τη διαπλοκή καθώς και τις αισχρές υποχωρήσεις των κρατούντων.
Αρκεί μόνο να αναφέρω πως το 2004 με το δημοψήφισμα , δεν βρέθηκε ούτε ένας νομικός , ούτε ένας δημόσιος κηφήνας να καταγγείλει τη συμμετοχή των εποίκων στο προδοτικό διπλό δημοψήφισμα. Μασουλούσαν την ΑΤΑ και τα λοιπά προνόμια οι κατάπτυστοι μανδαρίνοι.
Το ορθό είναι η ΑΤΑ να καταργηθεί άμεσα και το 25% από το 13ο μισθό να κοπεί χωρίς ανταλλάγματα.
Βέβαια όλα αυτά είναι ημίμετρα για την αντιμετώπιση της κρίσης. Χωρίς φορολόγηση των τραπεζών , της εκκλησίας ΑΕ , και του συσσωρευμένου πλούτου , το βάρος της κρίσης θα το σηκώσει ο εργαζόμενος λαός.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.