Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Κενός περιεχομένου και νοήματος εμφανίστηκε χθες σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό κανάλι του ΡΙΚ ο κ. Αναστασιάδης.
Στην ουσία δεν είχε καμία σοβαρή και αποτελεσματική πρόταση για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης,ενώ στο κυπριακό επανέλαβε τις γνωστές ενδοτικές θέσεις του ΔΗ.ΣΥ.
Στην οικονομία εμφανίστηκε υπέρμαχος του χρηματοπιστωτικού συστήματος ενώ πρότεινε την φορολόγηση των τόκων των καταθετών.
Στο εθνικό υποστήριξε την διεθνή διάσκεψη με αντικείμενο την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία τηρώντας την ίδια γραμμή που η Κύπρος ακολουθούσε πριν την ένταξη στην Ε.Ε και  παραβλέποντας  την δυνατότητα που αυτή διανοίγει για διεκδίκηση μιας πραγματικής δημοκταίας που δεν θα εδράζεται στο κατακτητικό σύνταγμμα της Ζυρίχης αλλά στις αξίες της δημοκρατίας και στο ευρωπαικό κεκτημένο.
Στο θέμα της δολοφονικής έκρηξης στο Βασιλικό προσπάθησε να επιρρίψει όλες τις ευθύνες στο Χριστόφια και αρνήθηκε να αναλάβει και τις δικές του ευθύνες ως ηγέτης της μείζονος αντιπολίτευσης. Ένα τόσο σοβαρό θέμα φαίνεται πως δεν απασχόλησε στο ελάχιστο τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Πάνω από την δολοφονία των 13 συμπολιτών μας στέκεται συνυπεύθυνη και η αδιαφορία που επέδειξαν οι αντιπολιτευόμενοι. Ο κ Αναστασιάδης δεν θέλει να αναγνωρίσει επίσης πέρα από τις ευθύνες των προσώπων την μεγάλη ευθύνη του διεφθαρμένου πελατειακού και αναξιοκρατικού συστήματος το οποίο άπαντες υπηρετούν.
Διαπιστώνουμε ότι η ανευθυνότητα σε αυτό το τόπο είναι ομόθρονη της πολιτικής υποκρισίας , ενδεδυμένη την περούκα του λαϊκισμού.
Ο ΔΗΣΥ και ο κ. Αναστασιάδης ιδιαίτερα, δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στην αντιμετώπιση και επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου, όπως είναι η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ , Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ , Η ΑΜΥΝΑ και άλλα , γιατί απλούστατα ο ΔΗΣΥ αποτελεί μαζί με όλο το πολιτικό κατεστημένο, συστατικό στοιχείο αυτών των προβλημάτων και ενίοτε γενεσιουργόν αίτιον.
Αν υπήρχε σκεπτόμενος και πολιτευόμενος λαός το κατεστημένο αυτό μαζί με όλους τους γελοίους θεατρίνους του θα έπεφτε μέσα στην κενότητα του . Δυστυχώς όμως και ο λαός στην ίδια κενότητα συνωθείται και απλώνει το χέρι προς τους αντιπροσώπους του για κάθε είδους ρουσφέτι.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.