Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ- ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ο πρόεδρος της ερευνητικής επιτροπής για την υπόθεση της μαζικής δολοφονίας στο Βασιλικό κ. Πόλυς Πολυβίου επιρρίπτει ξεκάθαρες ευθύνες στο πρόεδρο Χριστόφια και στους υπουργούς αμύνης και εξωτερικών σχετικά με την υπόθεση.
Ο κ. Πολυβίου επεσήμανε ακόμα ότι δεν αμφιβάλλει ότι διαπράχθηκαν σοβαρότατα αδικήματα όπως η ανθρωποκτονία, και κάλεσε τον Γενικό Εισαγγελέα να ασκήσει ποινικές διώξεις προς όλους τους εμπλεκόμενους, μηδενός εξαιρουμένου, υπονοώντας σαφέστατα και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ύστερα από αυτό το πόρισμα, η παρουσία του Χριστόφια στο αξίωμα του προέδρου της δημοκρατίας , εκθέτει σε ανυπολόγιστους και απρόσμενους κινδύνους τον κυπριακό λαό.
Ο Χριστόφιας οφείλει να παραιτηθεί άμεσα , για να διευκολύνει το έργο του Γενικού εισαγγελέα ο οποίος λογικά και νομικά θα οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης τους υπευθύνους.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες χρειάζεται να προσεχθεί η άμυνα μας και η εσωτερική τάξη .
Θα πρέπει επίσης να προκηρυχτούν άμεσα προεδρικές εκλογές ,ώστε η Κύπρος να προεδρεύσει της Ε.Ε το δεύτερο εξάμηνο του 2012, με εκλελεγμένο από το λαό , πρόεδρο. Με πρόεδρο που θα προέλθει από κομματικές συμπαιγνίες , χωρίς την έγκριση του λαού , η κυπριακή δημοκρατία θα αποδυναμωθεί και θα δώσει λαβές στην τουρκική προπαγάνδα.
Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ- ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.