Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ


Ο Χριστόφιας ταμπουρωμένος πίσω από το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης , αρνείται να παραιτηθεί . Η στάση του αυτή δείχνει πως ο πολιτικός πολιτισμός στη Κύπρο έχει διαρρήξει τη σχέση του με την ηθική τάξη.
Από την άλλη όχθη της πολιτικής διαφθοράς και του πελατειακού συστήματος , τα κόμματα της αντιπολίτευσης συσκέπτονται για εξεύρεση κοινής συνισταμένης πάνω στα μεγάλα ζητήματα της πατρίδος ,δηλαδή παράταση του ενδοτισμού,  εκ της οποίας θέλει προκύψει μια συγκυβέρνηση των κομματικών μηχανισμών ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ.
Υπό την σκιά των αληθειών που εξέφρασε το πόρισμα Πολυβίου αναφορικά με τη διαφθορά του πολιτικού κόσμου της Κύπρου , το κατεστημένο απαντά εμβαθύνοντας περισσότερο στη διαφθορά , τον αυταρχισμό και την αντιδημοκρατικότητα, ετοιμάζοντας την ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
Ο λαός σε αυτή τη περίπτωση δεν θα έχει κανένα λόγο . Απλά θα κυβερνηθεί σαν ένα κοπάδι ραγιάδων , από τους «ηγέτες» που θα διορίσει το κομματικό κατεστημένο. Με αυτή τη μορφή δημοκρατίας έχουν το θράσος να προεδρεύσουν και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο μοναδική τίμια επιλογή του λαού είναι να μην αποδεχτεί την ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ και να διεκδικήσει άμεσα εκλογές καθώς και δρομολόγηση των διαδικασιών για αποτίναξη του κατακτητικού συντάγματος και Ζυρίχης και θέσμιση του ΠΡΩΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.