Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

Το ΑΚΕΛ σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού του γραμματέα του , Άντρου Κυπριανού, παρέδωσε το πόρισμα Πολυβίου σε ομάδα νομικών προς μελέτη και έκδοση νομικής γνωμάτευσης επί της οποίας θα τοποθετηθεί το ΑΚΕΛ κατά τρόπον υπεύθυνο , σύμφωνα πάντα με τη δήλωση του κ. Κυπριανού.
Είναι φανερό πως το ΑΚΕΛ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Στο διάστημα αυτό ο πρόεδρος Χριστόφιας στις λεγόμενες εντατικοποιημένες διαπραγματεύσεις δεν αποκλείεται να έχει ήδη περάσει στην αισχρή διαδικασία του πάρε-δώσε με τον εκπρόσωπο της τουρκικής βίας και κατοχής , τον Έρογλου. Το γεγονός αυτό δεν διαψεύσθηκε από κανένα, ούτε από τον κ. Ντάουνερ που ερωτήθηκε για το συγκεκριμένο.
Θέλουν να φτάσουν σε ένα αποτέλεσμα το ταχύτερο δυνατό. Ο Χριστόφιας κατρακυλώντας στον ολισθηρό κατήφορο της πολιτικής του , επιχειρεί να κρατηθεί από μια τελική πρόταση λύσης, την οποία έχουν περάσει στον κυπριακό ελληνισμό ως λύση επώδυνου συμβιβασμού. Στη πραγματικότητα τόσο ο πρόεδρος Χριστόφιας όσο και το ΑΚΕΛ για λόγους καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ του κόμματος είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τη Κύπρο, ώστε μέσα από τη λύση και τις συνθήκες συνεργασίας που θα προκύψουν , με τους τούρκους έποικους και τους τουρκοκύπριους ομοϊδεάτες τους να δημιουργήσουν νέες, κατά την άποψη τους, εξουσιαστικές δομές κομμουνιστο-τουρκικής συνεργασίας.
Αν αποτύχει ο Χριστόφιας σε αυτή τη προσπάθεια του, τότε οι δολεροί άγγλοι θα τραβήξουν από το μανίκι της βασίλισσας τους ,το δεύτερο χαρτί που είναι ακόμα πιο ισχυρό , το χαρτί της δεξιάς , που μιλά ξεκάθαρα για μια λύση συγκαλυμμένης συνομοσπονδίας. Αυτή τη προδοτική λύση την περνούν μάλιστα στους εθνικόφρονες και τους ακροδεξιούς παραστάτες στα μνημόσυνα  , ως λύση εθνική , μιας και εμείς λένε θα έχουμε ισχυρό κράτος στο νότο.
Τα σχέδια αμφοτέρων θα κονιορτοποιηθούν από τον πατριωτισμό του λαού . Ο ανυπότακτος και διάχυτος εθνικισμός , που δεν ελέγχεται απο εγκάθετους αρχηγίσκους του συστήματος, θα δράσει καταλυτικά στη δεδομένη στιγμή και θα τινάξει στον αέρα τα προδοτικά σχέδια των αγγλοτούρκων και των προσκυνημένων .
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.