Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΦΑΕ ΣΑΛΜΟΝΕΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΥΠΡΙΑΚΕ ΛΑΕ

Οι δημόσιοι υπάλληλοι που είναι επιφορτισμένοι να προστατεύουν την υγεία του κυπριακού λαού επέτρεψαν με την εγκληματική ανοχή τους ,την ανήθικη αδιαφορία τους , την ύποπτη για ιδιοτέλεια και χρηματισμό σχέση τους με τους ιδιώτες αποθηκάριους , να διοχετευθεί σε κτηνοτροφικές μονάδες μολυσμένο σογιάλευρο που εισήχθη από την Αργεντινή , πριν ολοκληρωθούν οι αναλύσεις για την καταλληλότητα της τροφής.
Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής πόσες φάρμες και μύλοι προμηθεύτηκαν τη μολυσμένη τροφή και σε ποίο βαθμό μολύνθηκε το καταναλωτικό κοινό. Άγνωστο επίσης ποιους τρόπους θα χρησιμοποιήσει το κράτος για να προστατεύσει το πληθυσμό ή για να κουκουλώσει το έγκλημα και να βγάλει καθαρούς και αμόλυντους τους εγκληματίες ανευθυνο-υπευθύνους.
Το βέβαιο είναι πως το κράτος αυτό δεν είναι σε θέση να παράσχει ασφάλεια στον κυπριακό λαό. Έχουμε να κάνουμε με μια διοίκηση και ένα κρατικό μηχανισμό εγκληματικό και ανήθικο που συγκέντρωσε υπερβολική εξουσία στα χέρια του μέσα από το πελατειακό κομματικό σύστημα , μιαν εξουσία την οποία χειρίζεται με σατανική δεξιοτεχνία για πλουτισμό και κοινωνική προβολή.
Μέσα από τους σκοτεινούς λαβυρίνθους της δημόσιας διοίκησης του κυπριακού κράτους αναδύεται μια φρικώδης εξουσία , πλήρως αυτονομημένη από τη λαϊκή θέληση , ανήθικη ως το μεδούλι των οστών της , χρηματολάγνος , ιδιοτελής , βρόμικη και εγκληματική .
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της μακράς δράσης του κομματικού πελατειακού συστήματος. Πρόκειται για μια τυραννία εξίσου απεχθούς με την ξένη κατοχή .
Αυτή είναι η μοίρα σου λαέ όταν επιλέγεις αντί του ρόλου του ενεργού πολίτη το κατάντημα του υπηκόου.
Φάε σαλμονέλα τώρα και ετοιμάσου να ψηφίσεις στις εκλογές της τοπικής κομματικής διοίκησης που έχουν την αναίδεια να την ονομάζουν αυτοδιοίκηση.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.