Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Οι κινήσεις των εχθρών της Κύπρου και του προσκυνημένου πολιτικού κατεστημένου , είναι απρόβλεπτες.
Οι συμφωνίες που γίνονται κεκλεισμένων των θυρών δεν αποκαλύπτονται στο λαό παρά όταν υλοποιούνται. Έτσι ο εχθρός εκτός από τη δύναμη του νόμου που κραδαίνει πάνω από τα κεφάλια μας , υπερτερεί στο τομέα του αιφνιδιασμού.
Το πολιτικό κατεστημένο του ενδοτισμού ελέγχει επίσης τη μεγάλη μάζα του λαού. Απομένει μια μικρή μειοψηφία που δυνητικά μπορεί να αντισταθεί στα σχέδια των εχθρών. Αυτό το γνωρίζει το κατεστημένο. Για τούτο φροντίζει να κρατά σε κατάσταση διάλυσης αυτή την επικίνδυνη για τα σχέδια τους , μειοψηφία.
Αυτοί που ανήκουν σε αυτή την μαγιά του έθνους , σε αυτή την απροσκύνητη μειοψηφία είναι υποχρεωμένοι να μάθουν να πολεμούν μέσα σε όλες τις συνθήκες. Πρέπει να εφαρμόζουν τις τακτικές του ανταρτοπολέμου και σε περίοδο «ειρηνικής» σύγκρουσης. Εκεί που είναι αδύνατη η μαζική πολιτική οργάνωση, μένει ανοικτό το πεδίο δράσης από μικρές αυτόνομες ομάδες ΑΘΕΑΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ , που υπακούουν βέβαια στην ιδεολογία και στους στρατηγικούς σχεδιασμούς ενός επιτελείου. Η εθνικιστική δράση δεν πρέπει να σταματά ποτέ αλλά ανάλογα με τις διαθέσιμες δυνάμεις και τις συνθήκες να αλλάζει μορφές δράσης και η ουσία της δράσης να παραμένει πάντοτε , πολιτική, να μη χάνει το στόχο και το όραμα της .
Έρχονται δύσκολοι καιροί . Η αντίσταση κατά των μειοδοτών δεν αποκλείεται να πάρει μορφές ατσάλινης σύγκρουσης. Χρειάζεται ψυχική προετοιμασία. Πολύ σύντομα ίσως μας φέρουν ένα νέο σχέδιο Ανάν. Πρέπει να κτυπήσουμε τη προδοσία του διπλού δημοψηφίσματος με την συμμετοχή των εποίκων. Το σχέδιο δεν πρέπει να τεθεί σε δημοψήφισμα, εφόσον αναιρεί τις αρχές της δημοκρατίας και ενισχύει το κατοχικό μόρφωμα κατά του δικαιώματος της κυπριακής δημοκρατίας για επέκταση της κυριαρχίας της στο κατεχόμενο τμήμα της.
Αν οι εθνικιστικές δυνάμεις ανατρέψουν το επερχόμενο σχέδιο και την επανάληψη του προδοτικού δημοψηφίσματος του 2004 , τότε θα ανοίξουν νέες προοπτικές. Αν επιβληθεί η προδοσία τότε θα ξεκινήσει ένας άλλος αγώνας , φωτιάς και ατσαλιού ενάντια στους προδότες και τα συμφέροντα τους.
Έλληνες εθνικιστές να είστε έτοιμοι για αυτό τον αγώνα. Να μην αφήσουμε τους προδότες να ξεπουλήσουν την πατρίδα. Το δικαίωμα αντίστασης κατά της προδοσίας είναι το πρωταρχικό δικαίωμα του πολίτη και μπορεί να εκδηλωθεί με όλες τις μορφές αγώνα.
Λουκάς Σταύρου

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.