Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΓΟ -Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

Η χθεσινή σύνοδος των ηγετών της Ε.Ε αποφάσισε σχετικά με το χρέος της Ελλάδος , εθελοντικό κούρεμα του χρέους από τις ιδιωτικές τράπεζες και ενισχυμένη επιτήρηση της ελληνικής οικονομίας από την τρόικα μέχρι το 2020 , όπου σε ιδανικές συνθήκες ,υπολογίζεται να φτάσει το χρέος της Ελλάδος στο 120% του ΑΕΠ , δηλαδή στα επίπεδα που βρισκόταν το 2009.
Επιπρόσθετα , από την έκτη δόση που αναμένεται να δοθεί στην Ελλάδα , τα 30 δις θα δοθούν προς επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών οι οποίες θα τύχουν και περεταίρω στήριξης από το Ευρωπαϊκό ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας ,του οποίου τα κεφάλαια συμφωνήθηκε στην χθεσινή σύνοδο να ανέλθουν στο 1 τρίς.
Ο Γ. Παπανδρέου δεν απόκλεισε την κρατικοποίηση μερικών τραπεζών οι οποίες όπως είπε θα εξυγιανθούν και κατόπιν θα επιστραφούν στους μετόχους. Η λεγόμενη εξυγίανση θα γίνει βέβαια από τους φόρους του λαού.
Με αυτή την απόφαση η σύνοδος στήριξε το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και καθησύχασε τους φόβους της χρηματιστηριακής αγοράς από μια πτώχευση της Ελλάδος, αφού την έδεσε με τις βαριές αλυσίδες της επιτήρησης. Έτσι η Ελλάδα θα μπει στο πάγο για να μην αποτελεί κίνδυνο για το σύστημα του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού. Τι θα σημαίνει αυτή η κατάσταση για την Ελλάδα; Η τύχη της Ελλάδος θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις γεωστρατηγικές αποφάσεις του σιωνιστικού χρηματοπιστωτικού υπερκράτους που θα εκτελούν κατά γράμμα οι πολιτικές συμμορίες που παρελαύνουν στη σκηνή του κομματικού κοινοβουλευτισμού.
Η ήδη μειωμένη εθνική κυριαρχία της Ελλάδος , θα υποστεί περαιτέρω συρρίκνωση ένεκεν της κατάρρευσης των πυλώνων ισχύος , με τραγικές συνέπειες για Κύπρο , Αιγαίο, Θράκη, ενώ ο ελληνικός λαός θα μπει στο καλούπι των γνωστών ιδεολογημάτων του ραγιαδισμού.
Εκτός αν οι ολίγοι αποφασίσουν να πολεμήσουν για την αποτίναξη του ζυγού της δουλείας , για την πολιτική , οικονομική , κοινωνική και πνευματική απελευθέρωση του έθνους.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.