Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΤΙ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΟΥΛΑΣ;

Το νέο αστέρι του πολιτικού κατεστημένου που ακούει στο όνομα Πραξούλα , αποφάσισε να δικτατορεύσει του τομέα ενεργείας που υπάγεται στο υπουργείο εμπορίου ,αφαιρώντας αρμοδιότητες από τον Σόλωνα Κασίνη που επιτυχώς χειρίστηκε τα ζητήματα της υπηρεσίας.
Όπως δήλωσε ο κ. Κασίνης η αφαίρεση των αρμοδιοτήτων του και η αρπαγή των κλειδιών του αρχείου δημιουργεί ήδη προβλήματα στην διαδικασία της δεύτερης αδειοδότησης για έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ.
Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι λόγοι που υπογόρευσαν στην Πραξούλα να χειριστεί η ίδια το θέμα , όμως έχουμε το δικαίωμα της υποψίας ότι τα πράγματα μάλλον οδεύουν προς μυστικές συμφωνίες στα ζητήματα της ενέργειας , που μάλλον δεν θα ωφελήσουν τον κυπριακό λαό.
Η αδιαφανής διαχείριση του ζητήματος της ενέργειας θα αξιολογηθεί πληρέστερα εάν ειδωθεί στο πλαίσιο της πολιτικής υποχώρησης Χριστόφια στο κυπριακό με τις υποσχέσεις επί του συγκεκριμένου, για συνεκμετάλλευση της κυπριακής ΑΟΖ με το κατοχικό μόρφωμα ακόμα και πριν από την λύση καθώς και με την παράδοση της ασφάλειας της Κύπρου στο Ισραήλ.
Στο τέλος, με τους άθλιους χειρισμούς των κρατούντων , το φυσικό αέριο που τυχόν να βρεθεί στην κυπριακή ΑΟΖ αντί να γίνει πηγή πλούτου , θα καταστεί αιτία πολλών συμφορών , με σοβαρότερη την απώλεια της ελευθερίας μας .
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.