Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ


Διαφωνούμε με την επιλογή του συστήματος και τον τρόπο που αντιμετωπίζει το λεγόμενο χρέος της Ελλάδος. Ο τρόπος αυτός υπαγορεύθηκε από τους ευρωπαίους πολιτικούς εκφραστές του χρηματοπιστωτικού συστήματος και ακολουθήθηκε δουλικά από το ντόπιο πολιτικό κατεστημένο , των συγκοινωνούντων δοχείων της διαφθοράς και της καταλήστευσης της χώρας.
Οι δυνάμεις που μέσα από το σοσιαλκαπιταλιστικό πολιτικοκοινωνικό έκτρωμα υπηρετούν τον παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό καπιταλισμό , οι σοσιαλιστές , οι δεξιοί όλων των αποχρώσεων ( η λεγόμενη πατριωτική δεξιά και οι φιλελεύθεροι , νεοφιλελεύθεροι) μαζί με την ακροδεξιά οπισθοφυλακή του Καρατζαφέρη , αποδέχθηκαν να τοποθετήσουν στην χώρα μια κυβέρνηση με ξεκάθαρο στόχο της την πραγμάτωση των επιταγών των τοκογλύφων. Αυτό το αίσχος ονομάστηκε κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας ενώ είναι με απλά λόγια κυβέρνηση εθνικής προδοσίας, κατοχική κυβέρνηση.
Ο τρόπος αυτός δεν είναι ο μονόδρομος που θέλουν να μας παρουσιάσουν οι προδότες . Στη πολιτική των εθνών δεν υπάρχουν μονόδρομοι υποταγής αλλά πολλαπλοί τρόποι αντιμετώπισης των πραγμάτων αν ο στόχος είναι η υπεράσπιση του λαού και του έθνους και όχι της ολιγαρχίας.
Οι εθνοπροδότες , Παπανδρέου , Σαμαράς και Καρατζαφέρης αφού απαγόρευσαν κάθε δικαίωμα λόγου στο λαό παρουσίασαν την υποταγή ως την μοναδική λύση στο πρόβλημα.
Ο ελληνικός λαός είχε πρώτα από όλα το δικαίωμα της διερεύνησης του λεγομένου χρέους. Δικαίωμα που αποστέρησαν οι κρατούντες .είχε δικαίωμα να δει ποιο είναι το πραγματικό χρέος του και να το διαπραγματευθεί χωρίς εκχώρηση εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας. Είχε δικαίωμα και δυνατότητα παράκαμψης του τραπεζικού συστήματος και άμεσης στήριξης της παραγωγής και της ανάπτυξης χωρίς τη ληστρική διαμεσολάβηση των τραπεζών. Είχε δυνατότητα άσκησης πανευρωπαϊκής σταυροφορίας μαζί με όλες τις πληττόμενες από το σύστημα χώρες, με στόχο διαρθρωτικές αλλαγές στην Ευρωζώνη. Είχε δικαίωμα εξυγίανσης και αναδιάρθρωσης του δημόσιου των οικονομικο-διοικιτικών δομών της χώρας , Είχε τέλος δικαίωμα να επιλέξει το δρόμο της αξιοπρέπειας , είχε δικαίωμα να αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του.
Όλα αυτά ξεγράφτηκαν από το πολιτικό κατεστημένο με στόχο την παράδοση της Ελλάδος στους τοκογλύφους και μέσω αυτής της προδοσίας την συνέχιση του άθλιου πελατειακού κράτους που συγκοινωνεί με τον βρομερό υπόνομο των αρχηγικών κομμάτων της διαφθοράς.
Τίποτα όμως δεν τέλειωσε, αν ο λαός δεν αποδεχθεί την προδοσία αν δεν σκύψει το κεφάλι στους τυράννους του. Αν αποφασίσει να αντισταθεί τότε θα ενεργοποιήσει το ύπατο δικαίωμα να στήσει έξω από τη βουλή την λαιμητόμο και να δικάσει τους προδότες .
Καμιά υποταγή , καμιά υποχώρηση , κανένας συμβιβασμός . Οι προδότες στο δικαστήριο του λαού, οι προδότες στη λαιμητόμο.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.