Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΩ Η «ΙΕΡΗ» ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

Το χρηματοπιστωτικό υπερκράτος , που στέκεται πάνω από τα έθνη και ασκεί παγκόσμια τυραννία, δεν μπορεί να σταθεί από μόνο του και να επιβάλει ως δια μαγείας τη θέληση του. Χρειάζεται κάποιες δυνάμεις μέσα στα έθνη , μέσα στα εθνικά κράτη , με τις οποίες να συνεργάζεται παρέχοντας σε αυτές ένα μερίδιο από τα κέρδη.
Αυτές οι δυνάμεις , για να είναι αποτελεσματικές στο έργο τους και να απολαμβάνουν επάξια τα ωφελήματα της συνεργασίας πρέπει να εξυπηρετούν το σύστημα σε δύο κυρίως κατευθύνσεις . Πρώτο να συντηρούν στις εθνικές κοινωνίες το χρηματοπιστωτικό σύστημα και δεύτερο να ασκούν πνευματική επιρροή και να καθηλώνουν τη λαϊκή θέληση μέσα από την επικοινωνιακή ισχύ που διαθέτουν ή που οφείλουν να διαθέτουν.
Αυτές οι δυνάμεις είναι κατά την άποψη μου δύο. Ο ιδιωτικός και ο εκκλησιαστικός πλούτος. Και οι δύο συναποτελούν την τοπική πλουτοκρατική ολιγαρχία που παράγει με την συνεργασία τους μύρια δεινά. Πρώτον ελέγχει τη παιδεία και τα μέσα ενημέρωσης και δεύτερο ελέγχει και προωθεί τις συμμορίες των πολιτικών . Μετατρέπει τους φελλούς και τους απατεώνες, τους άρπαγες και ουτιδανούς αριβίστες , σε ηγέτες με διεθνή ακτινοβολία που μπροστά στους θαμβώνονται οι αμαθείς σκλάβοι.
Η ντόπια εκκλησιαστικο-ιδιοτική πλουτοκρατία μετέχει στο σύστημα της καταλήστευσης του λαού η οποία «νομιμοποιείται» από τα πολιτικά φερέφωνα της αλλά και εξυπηρετείται νομικά.
Η χειρότερη μερίδα αυτής της ολιγαρχίας είναι βέβαια η εκκλησία , διότι εκτός του ότι ασκεί το επάγγελμα του ληστή της εθνικής οικονομίας , βρίσκεται στο απυρόβλητο, λόγω της «ιερής» σχέσης που έχει με τον λαό. Τούτο της επιτρέπει να εισχωρεί στο βάθος των συνειδήσεων και να ασκεί εξουσία έως το μεδούλι των οστών του ανθρώπου. Έτσι ο θρησκευτικός μύθος μετατρέπεται σε εξουσία και χρήμα και η σκλαβιά του έθνους διαιωνίζεται.
Θρησκεία και οικονομικο-πολιτική τυραννία κατάφεραν να συνδεθούν άρρηκτα . ως εκ τούτου άρρηκτα πρέπει να καταρρεύσουν για να γνωρίσει ο λαός ελευθερία και προκοπή.
Το έθνος θα ελευθερωθεί και θα βρει το δρόμο του στην ιστορία , μόνο μέσα από ένα λαϊκό κοσμικό κράτος που θα συντρίψει το χρηματοπιστωτικό σύστημα και θα απωθήσει τα ιερατεία από τις δομές της εξουσίας και από τη παιδεία.
Τούτη είναι η ιδέα και η βούληση του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού. Μακριά από το βδέλυγμα της ακροδεξιάς με τους ψευτοεθνικισμούς της και τις οσμώσεις της με το σύστημα της τυραννίας και της εθνικής ταπείνωσης.
Κάτω η «ιερή» πλουτοκρατία, το όργανο του παγκόσμιου σιωνιστικού εξουσιασμού στα όρια του έθνους.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.