Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

Αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια ιδέα τι είναι η ακροδεξιά. Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις , αρκεί να ακούσουμε τον κολοτούμπα Καρατζαφέρη για να καταλάβουμε τι σημαίνει πολιτική εκμετάλλευση των πατριωτικών και θρησκευτικών αισθημάτων του λαού.
Αυτός ο άνθρωπος κάποτε παρίστανε τον αντισιωνιστή, ενώ σήμερα εμφανίζει ως σωτήρια την υποταγή της Ελλάδος στο σιωνιστικό χρηματοπιστωτικό σύστημα με τα χίλια πλοκάμια του . Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος της λεγόμενης κυβέρνησης συνεργασίας . Μια τοπική ( σε εθνικό επίπεδο) χούντα , στην υπηρεσία του χρηματοπιστωτικού υπερκράτους , με ένα πρωθυπουργό πιστό και δοκιμασμένο στέλεχος των χρηματοπιστωτών , τον Λουκά Παπαδήμο.
Βέβαια αυτή η μορφή εξαπάτησης των πολιτών δεν είναι γνώρισμα μόνο του Καρατζαφέρη, αλλά των περισσοτέρων πολιτικών. Είναι τρόπος διακυβέρνησης των μαζών που αποτελεί σχολή πολιτικής πρακτικής . Ουσία αυτής της «τέχνης» είναι η εξυπηρέτηση του συστήματος της διεθνούς και ντόπιας πλουτοκρατίας μέσα από τεχνικές διάσπασης της λαϊκής βούλησης και χειραγώγησης του λαϊκού αισθήματος.
Ο Καρατζαφέρης είναι μια κραυγαλέα περίπτωση πολιτικού απατεώνα και οργάνου του συστήματος, μουσειακής αξίας. Οι υπόλοιποι δεν διαφέρουν σε τίποτα ως προς την ουσία αλλά μόνον ως προς τα φαινόμενα .
Η μοναδική αντιμετώπιση αυτής της σχολής πολιτικών απατεώνων, είναι η αφύπνιση του λαού και η πολιτικοκοινωνική αναθέσμιση που θα επιτρέψει την άσκηση της πραγματικής λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας. Όσο ο λαός θα ψάχνει αρχηγούς για να παίζει ο ίδιος το ρόλο του κοπαδιού , θα αναπαράγει με την συναίνεση του τους απατεώνες και θα βιώνει εξευτελισμούς και συμφορές.
Αν κάποτε ο λαός ξυπνήσει από το λήθαργο του θα καταλάβει πως όλοι αυτοί οι τύποι του συστήματος δεν αξίζουν περισσότερο από τα σκουπίδια. Όσο θα υπνώττει , τα σκουπίδια αυτά θα κουμαντάρουν τη ζωή του . Αυτή είναι η ποινή που εκτίουν οι λαοί που από πολίτες μετατρέπονται σε υπάκουους και σκυφτούς σκλάβους.
Λουκάς Σταύρου

8 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, ΟΙ ΟΥΛΤΡΑΣΚΙΝΧΕΝΤ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΜΕ ΠΟΡΔΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ...
    ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ Η ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ.
    ΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΦΕΝΤΗ (ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ), ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ Η ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα ο Καρατζαφέρης δεν κάνει μόνο δηλώσεις αισχρές αλλά και έργα αισχρά.Τα κάνει λέει για την έκτη δόση , ενώ γνωρίζει πολύ καλά πως η έκτη δόση θα πάει στο χρέος προς τους ξένους και ένα ελάχιστο μέρος στο δημόσιο , ένα μέρος που θα μπορούσε να εξασφαλιστεί μέσα απο άλλες πολιτικές επιλογές που θα έβαζαν επιτέλους την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης και παραγωγής και όχι μέσα απο τη πολιτική της υποταγής που αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στη στήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος που θα αποφέρει με τη σειρά της , αισχρές προσόδους στο ντόπιο πολιτικό σύστημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν κατάλαβα καλά το σχόλιο σου κύριε ανώνυμε, ο εθνικισμός στην Ελλάδα ένεκα συνθηκών και λοιπών κωλυμάτων περνά στον κρυπτοεθνικισμό με προσωπείο εθνικής προδοσίας .Πρόκειται για μια καινούρια ιδεολογία εμπνεύσεως Καρατζαφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΚΡΥΠΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
    ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
    ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΚΤΕΥΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.
    ΠΑΣ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΙΣΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΤΟΥς ΜΥΑΛΑ.

    ΑΡΑ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΣΥΜΑΧΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

    ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΛΙΓΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΞΑΡΧΗΣ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΑΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΑΜΕΣΩΣ....
    ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΥΣΚΑΜΠΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΚΕΚΑ ΠΑΡΟΤΙ ΤΙΣ ΣΕΒΟΜΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΚΑΤΙ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ.
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΑΙ, ΕΘΝΙΚΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ, ΝΟΡΔΙΣΤΕΣ,ΣΚΙΝΧΕΝΤΣ,ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΧΑΖΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΑΡΧΑΙΟ-ΤΕΤΟΙΟΙ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΤΕΤΟΙΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΚΛΕΦΤΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ/
    ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟ ΠΛΗΘΟΣ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΗΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ -ΟΙ ΟΠΟΙΟΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ????????

    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ- ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΚΛΕΦΤΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ....

    εχεις προφιλ στο γιουτουμπ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Καρατζαφέρης τάχθηκε υπέρ της σωτηρίας του χρηματοπιστωτικού συστήματος.Τα υπόλοιπα περί έθνους και πατρίδος και δούρειου ίππου μέσα στο σύστημα είναι στάχτη στα μάτια των αφελών.Θα γεννηθεί μια μέρα ένας αληθινός εθνικισμός αν παραμείνουμε ανυποχώρητοι στις αξίες και τις θέσεις μας.Ο Καρατζαφέρης και κάθε όμοιος του ακροδεξιός εκφράζει ένα κίβδηλο πατριωτισμό που είναι ο φερετζές της εκκλησιαστικο-ιδιοτικής ολιγαρχίας του πλούτου και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και ειμαι ενας εθνικιστης, για πρωτη ματια αυτα που διαβασα απο τον ανωνυμο φιλο που φανηκαν απαραδεκτα και εξωφρενικα,για μερικα λεπτα εκανα διαφορες σκεψεις και εκρινα τα εξης. Ο ανωνυμος δεν εχει αδικο δυστηχως γιατι ετσι οπως τα παρουσιαζει εχει μια λογικη. κυριοι εδω και χιλιαδες χρονια η Ελλας ηταν υπο σιωνιστικη κατοχη, αιωνες ακροβατουσε το εθνος σε εθνοφυλετικες συγκρουσεις που ειχαν στοχο την αποδυναμωση του εθνους και την πληρη υποταγη απο ξενους ηγετες με σκιερους εσωτερικους εχθρικους ανθελληνες ηγετες και μονο επι μερικες δεκαετιες σηνεβενε μια εκεχυρια, μια συναψη ειρηνης η οποια παντα δεν κρατουσε πολυ... Λιγο πολυ τα ξερετε οσοι διαβαζετε ιστορια. Το θεμα κυριοι ειναι στρατηγικης τακτικης, και οχι απλα μιας οποιασδιποτε τακτικης η οποια μπορει να φανει φιλολαικη αλλα δεν θα εχει αντικρυσμα μακροπροθεσμα στο μελλον...Μια τακτικη λανθασμενη ειναι αποτυχημενη να επιβιωσει. Μια δονκιχωτικη τακτικη δεν εχει τιποτα να προσφερει παρα μονο καταστροφη.
    Σκεφτειτε ολοι σας πως τοσες δεκατιες αυτο το μισελληνικο συστημα αριστερων δεξιων κομματων ,ακροαριστερων,κομμουνιστων αναρχικων κτλ που διεβρωσαν την ελληνικη κοινωνια μεχρι και τον τελευταιο ελληνα πολιτη,ολη αυτη η καταστροφη που συντελεστηκε ολα αυτα τα χρονια ιδιως μετα της μεταπολιτευσης εγινε με σκοπο την ενδυναμωση και την ανανεωση της ηγεμονιας. θα πρεπει λοιπον, για να γεννηθει ενα εθνικιστικο ρευμα-κινημα, να κατανοησουμε περισσοτερο με το τι εχουμε να κανουμε,ποσο δυνατος ειναι ο εχθρος μας που θελουμε να τον αντιμετωπισουμε, να γινουμε πιο πονηροι,γιατι ειναι Πραγματικο θεμα Επιβιωσης!Για να γεννηθει ενα εθνικιστικο, πρεπει πρωτιστως να προετισμαστουμε, γιατι ετσι οπως ειμαστε ακομα ανοργανωτοι,δεν προκειται να φερουμε κανενα αποτελεσμα, θα πρεπει να κινηθουμε μεσα στα γραναζια του σαπιου συστηματος, μεταφορικα θα πρεπει να φαμε σκατα τονους λασπης και να κολυμπησουμε μεσα σε βοθρους-οχετους ωστε να μπορεσουμε να επιζησουμε και να επιβιωσουμε ετσι ωστε να μαθουμε πανω απο ολα τον εθχρο , με την μονη ΔΙΑΦΟΡΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ οταν θα εχουμε προετιμαστει αρκετα και θα ειμαστε ικανοι ανεβουμε στην εξουσια, να μπορεσουμε να επιβληθουμε και να μεταλλαχθουμε στην ιδεα που χρονια την καλλιεργουσαμε, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ...! ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατι επιπλεον... οποιος νομιζει πως εκεινοι που λενε οτι ειναι αντιμνημονιακοι,ακομα και τα κομματα της αριστερας, το περιφημο ΚΚΕ , το συριζα, το ανταρσυα, κανει λαθος... αν θελανε να ειναι πραγματικα αντιμνημονιακοι θα ηταν εκτος βουλης, οσοι θελουν να ειναι μεσα στη βουλη πρεπει αναγκαστικα να γινουν "αστικα κομματα" δηλαδη να συμφωνουν με την ολη κατασταση,αλλιως ευκολα μπορουν να παραιτηθουν ομαδικως και να χασουν τους μισθους τους,εκτος και αν εχουν αποθεματα χρυσου η κεφαλαιων....ξερουν αυτοι.
    ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΕΝΑ ΓΡΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΕΣΑΙ,ΕΣΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΡΦΑΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ -ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΚΡΙΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΑΚΟΜΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΕΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ
    ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ. ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ, ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΑ ΑΓΑΘΑ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΩΒΑΜΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΠΡΩΔΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σχεδόν όλοι οι πολιτικοί του συστήματος πορεύονται μέσα απο συμβιβασμούς και προσαρμογές στις συνθήκες που διαμορφώνει το παγκόσμιο σύστημα. Η τακτική αυτή σε τίποτα δεν απέδωσε. Τουναντίον πάμε απο το κακό στο χειρότερο. Άλλωστε τα αφεντικά της πατρίδος μας έτσι μας θέλουν, συμβιβασμένους και προσκυνημένους.Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτή η πορεία της εθελοδουλίας με προσχήματα και προσωπεία εθνικοφροσύνης.Θέλω ένα ατσάλινο , ανυποχώρητο , απροσκύνητο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ κίνημα που θα εμβαθύνει στην ιδεολογία και θα σφυρηλατήσει, μέσα απο τη πολιτική δράση και την παρουσίαση ολοκληρωμένου προγράμματος αντιμετώπισης των προβλημάτων της εθνικής κοινότητος, οργανωτικές σχέσεις επαναστατικής αναδόμησης της κοινωνίας και θα προετοιμάσει την θυελλώδη ρήξη με το κατεστημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.