Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ναι στην Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδος


Η έξοδος της Ελλάδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η εξάρτηση μας από την Ρωσία με την λογική να παίρνουμε φθηνότερα δάνεια για να τρέφουμε το υπέρογκο ρωμαίικο κράτος , είναι προεκλογικός τυχοδιωκτισμός που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εναρμονισθεί με τα γεωπολιτικά δεδομένα.
Ορθή πορεία είναι να συμμαχήσουμε με τις χώρες της Ε.Ε που πλήττονται από την ισχύουσα οικονομική κατάσταση και να διεκδικήσουμε από κοινού ένα νέο προγραμματισμό της οικονομίας που θα στοχεύει στην ανάπτυξη της περιφέρειας , μιαν δίκαιη αναδιανομή του πλούτου που συσσωρεύεται στις βιομηχανικές χώρες του βορρά , ένα δίκτυο κρατικών τραπεζών συνδεδεμένων με την κεντρική Ευρωπαϊκή τράπεζα που να πάρει στα χέρια της τον τομέα της παραγωγής και της ανάπτυξης και γενικά μια ισόρροπη ανάπτυξη όλων των χωρών της Ε.Ε με προτεραιότητα των ευρισκομένων σε οικονομική κρίση.
Σε αυτά τα στρατηγικά πλαίσια έχει δικαίωμα η Ελλάδα να πραγματοποιήσει λογιστικό έλεγχο του χρέους και να αποσύσει απεχθή βάρη , οδηγώντας μάλιστα τους υπευθύνους στο σκαμνί της δικαιοσύνης .
Να ζητούμε σήμερα να φύγουμε από την Ε.Ε., είναι σαν να ζητούμε να σταματήσουμε την ροή του γεωπολιτικού ρεύματος που θέλει να επεκταθεί στην Μέση Ανατολή και στην Βόρειο Αφρική . Μα αυτό το πράγμα είναι που επιδιώκει το Ισραήλ και ο σιωνισμός. Να απωθήσει την Ε.Ε από τον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου και αφού υποτάξει πλήρως τον αραβικό χώρο να ορθώσει το μεγάλο σιωνιστικό βασίλειο που θα φτάνει μέχρι τα Βαλκάνια. Σε αυτή τη περίπτωση η Κύπρος θα χαθεί , δεν θα αφήσουν σε βάθος χρόνου ούτε ένα Έλληνα στα χώματα της , ενώ η Ελλάδα θα βρεθεί ανάμεσα στις μυλόπετρες της Ευρωπαϊκής επέκτασης αφενός και της σιωνιστικής αφετέρου.
Συνεργασία με την Ρωσία πρέπει να έχουμε , αλλά παραμένοντας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στον ελληνογενή πολιτισμό της.
Δεν πρέπει επίσης να ξεχνούμε ότι η Ρωσία είναι μια χώρα που σημειώνει επικίνδυνες κρίσεις πολιτισμικής ταυτότητας. Μέχρι χθες ήταν άθεη , σήμερα σκεπάστηκε κάτω από τα χρυσά άμφια του ιερατείου , αύριο δεν ξέρουμε τι θα επιλέξει. Αντίθετα η Δυτική Ευρώπη εδράζεται σε μια ελληνοκεντρική ανθρωποκεντρική παιδεία , γεγονός που οχυρώνει την κοινωνία ενάντια σε κάθε ελλοχεύοντα δεσποτισμό.
Όλα μπορούν να αλλάξουν με αγώνα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση . Η έξοδος μας από την Ε.Ε., θα εγκαινιάσει μια πορεία προς την καταστροφή και την συρρίκνωση του εθνικού χώρου.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.