Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ο λαός κοιμάται ο Χριστόφιας καταστρέφει τα πάντα

Μετά το διάγγελμα Χριστόφια όπου ανακοινώθηκε η μη συμμετοχή του στις ερχόμενες προεδρικές εκλογές , επισημάναμε την επικινδυνότητα Χριστόφια και την ανάγκη επαγρύπνησης σε κάποια ζωτικά ζητήματα.
Δεν στέγνωσε το μελάνι αυτής της προειδοποίησης και δυστυχώς τα γεγονότα επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες μας.
Ο πρόεδρος Χριστόφιας προχώρησε ήδη στην ανακεφαλαιοποίηση της Λαϊκής τράπεζας με το τεράστιο ποσό του 1,8 δις το οποίο τελικά θα απορροφήσει από την παραγωγική βάση της κοινωνίας δια της βίας του φόρου.
Του εγκλήματος τούτου τελεσθέντος με την συναίνεση ολόκληρου του αγγλοτουρκοπροσκυνημένου κατεστημένου , ο ολετήρας της Κύπρου , προχωρά ακάθεκτος και ανεμπόδιστος στην επιτέλεση ενός άλλου καταστροφικού έργου , που είναι η παροχή του απευθείας εμπορίου μεταξύ Ε.Ε και κατεχομένων , με αντάλλαγμα την παράδοση της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη. Με την πράξη αυτή που θα είναι πράξη εσχάτης προδοσίας εάν επιτελεσθεί θα ΤΣΙΜΕΝΤΩΘΕΊ μια για πάντα η ΔΙΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ και θα αναβαθμιστεί στο μέγιστο βαθμό το κατοχικό μόρφωμα.
Το περίεργο όμως είναι που ενώ συμβαίνουν όλα αυτά , ενώ το τρένο οδηγούμενο από τον ολετήρα της Κύπρου πηγαίνει προς τον γκρεμό , δεν υπάρχει καμία αντίδραση. “Άκρα του τάφου σιωπή”.
Που είστε ρε “εθνικιστές” και “πατριώτες” του παραεκκλησιαστικού συγκροτήματος; Δεν έχει ψηφαλάκια τώρα , δεν ακούτε τις καμπάνες της καταστροφής; Περιμένετε την ώρα που θα μπήτε στη βουλή να συντηρείστε από τους φόρους του λαού; Τηρείτε σιγήν διότι συναινείτε στην διχοτόμηση αυτή είναι η αλήθεια. Για να είναι από εκεί οι μουσουλμάνοι και από εδώ οι ρωμιοί . Καθαρές δουλειές και καθαρά κέρδη για τους διάφορους χρυσοφόρους ταγούς.

Τομέας ιδεολογικής διαφώτισης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.