Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Έξω οι αγγλικές βάσεις από την Κύπρο

Η επιλογή του αρχαίου αμφιθεάτρου του Κουρίου για την τελετή έναρξης της κυπριακής προεδρίας της Ε.Ε , είναι εξαιρετική , διότι εκπέμπει προς όλο τον κόσμο την ελληνική ταυτότητα της Κύπρου.

Όμως η παρουσία των αγγλικών κατοχικών δυνάμεων που ανέλαβαν, κατόπιν συμφωνίας με την κυβέρνηση Χριστόφια , την ασφάλεια του χώρου , στέλλει το μήνυμα ότι η κυπριακή δημοκρατία ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ τις αιτιάσεις των άγγλων κατακτητών περί κυριαρχίας και αυτοδιάθεσης του συνολικού χώρου που καταλαμβάνουν οι βάσεις.


Ο ολέθριος Χριστόφιας αποφάσισε , φεύγοντας από την προεδρία της κυπριακής δημοκρατίας , να αφήσει πίσω του ερείπια και με σιδηρά δεσμά να περισφίξει το μέλλον του κυπριακού ελληνισμού.

Στις απαράδεκτες υποχωρήσεις και παραχωρήσεις προς τους τούρκους κατακτητές , προστίθεται και αυτή η παραχώρηση προς τους άγγλους κατακτητές.

Είναι στο χέρι του λαού να μην αποδεχτεί αυτή την επαίσχυντη υποχώρηση και να διαδηλώσει την εναντίωση του στον ραγιαδισμό Χριστόφια που υποστηρίζεται και από το υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο , πλην οικολόγων οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν θα παρευρεθούν στην εκδήλωση .

Οι πολίτες της κυπριακής δημοκρατίας οφείλουν να ακυρώσουν με μαζική διαδήλωση μπροστά από τα οδοφράγματα των άγγλων κατακτητών , το μήνυμα που θέλουν να εκπέμψουν οι κρατούντες περί συγκυριαρχίας των άγγλων επι της γης των πατέρων μας.

Αν οι πολίτες συμφωνούν με αυτό το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση Χριστόφια , ας βυθιστούν στην ακραία ηθική σήψη του καναπέ τους να απολαύσουν από τηλεοράσεως τα καραγκιοζλίκια των κρατούντων στην αποψινή τελετή.

Οι έλληνες θα βρίσκονται μπροστά στα οδοφράγματα με αναπεπταμένες τις ελληνικές σημαίες.

Όχι στην επαίσχυντη υποχώρηση του αγγλόδουλου πολιτικού κατεστημένου.

Έξω οι βάσεις των άγγλων από την Κύπρο.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.