Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Απάντηση στον αρχισκοταδιστή – αρχιερέα του Πειραιά


Δεν εξετάζω την αλήθεια της θεωρίας περί του “σωματιδίου του θεού” 'όπως ονομάσθηκε η απειροελάχιστη μορφή ύλης που πήρε το όνομα μποζόνιο του Χίγκς. Στην επιστήμη κάθε θεωρία τίθεται στη βάσανο της επαλήθευσης και οι όποιες ανακαλύψεις και αλήθειες της δεν επιβάλλονται στους ανθρώπους δια πυρός και σιδήρου , με Αλλάριχους , Θεοδόσιους και Ιουστινιανούς. Κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος ακούει τα ανακοινωθέντα των επιστημόνων και κρίνει σύμφωνα με τις γνώσεις του χωρίς να υβρίζει τους επιστήμονες και να αναθεματίζει το έργο τους.
Αυτή την υπομονή όμως που διαθέτει ο κάθε σώφρων άνθρωπος , δεν την διαθέτει ο μητροπολίτης Πειραιώς , διότι η “αλήθεια” που κατέχει και που δι' αυτής εξουσιάζει το ποίμνιο του , η αλήθεια της εβραϊκής παραμυθολογίας περί της εκ του μηδενός δημιουργίας από τον Γιαχβέ , μέσα από αυτοτελείς ενέργειες που δεν υποβάλλουν την ζωή στην διαδικασία της εξέλιξης , αντίκειται σε κάθε προσπάθεια του ανθρώπου να ερμηνεύσει ή να δοξάσει την φύση ή να θεωρήσει αυτήν ως αυτοτελή και αυτοδύναμη και αυτοδημιούργητη και αιώνια ενέργεια που εντός της αναδεύει ελλόγως την ύλη με την νόηση , το αιθερικό πεδίο με το βαρυτικό .
Η αλήθεια του αρχιερέα του Πειραιά , αντίκειται επίσης σε κάθε ποιητική προσέγγιση της Φύσης αλλά και στο ριζικό δικαίωμα της ανθρώπινης ύπαρξης να ερευνά και να στοχάζεται και να δημιουργεί τον διάκοσμο της ελευθερίας της.
Σχολίασε ως εκ τούτου από άμβωνος εβραϊκής μωρολογίας την ανακοίνωση των επιστημόνων με λόγια υβριστικά , λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “ πίσω από αυτές τίς τρομακτικές καί αίσχιστες γιά τήν ανθρώπινη προσωπικότητα, τήν ανθρώπινη ιστορία καί τήν ανθρώπινη φιλοσοφία απόψεις κρύβεται τό αποκρουστικό πρόσωπο τού δαιμονισμού, γιατί μόνο δαιμόνια καί κατεχόμενοι από αυτά μπορούν νά μωρολογούν μέ τέτοιες ανοησίες”.
Δηλαδή κατά τον αρχιερέα του Πειραιά , κάθε έμφυτη ροπή του ανθρώπου για έρευνα και γνώση που δεν περνά μέσα από τα κανάλια του παπαδισμού και του θρησκευτικού δογματισμού , είναι δαιμονική ενέργεια που πρέπει να ξεριζωθεί απο την φύση του ανθρώπου. Και για να γίνει δυνατή αυτή η “διόρθωση” της δαιμονικής φύσης του ανθρώπου πρέπει να δώσουμε στους παπάδες και σε διάφορους άλλους αγύρτες την εξουσία στην πολιτική , την οικονομία , την παιδεία , την εργασία .
Αρχισκοταδιστή του Πειραιά , το Βυζάντιο δεν ξανάρχεται. Η Ελλάδα θα σπάσει τα δεσμά της εβραϊκής παραμυθολογίας που την κρατούν δέσμια για αιώνες και θα ζητήσει το πόθεν έσχες των αμύθητων περιουσιών σας για να τις επιστρέψει στην λαϊκή εργασία και εξουσία. Διότι τελικά η έγνοια σας είναι να μην χάσετε τα προνόμια και τους χρυσούς θρόνους.

Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.