Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Να σταματήσει η χρηματοδότηση των κομμάτων

Τα κόμματα χρηματοδοτούνται από τους φόρους του λαού αλλά και από τους τραπεζίτες.
Από τον λαό τα παίρνουν δια της βίας του φόρου.
Από τους τραπεζίτες δια της συναλλαγής και της εξυπηρέτησης των συμφερόντων του ληστρικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Διερωτήθηκες πολίτη , γιατί το μνημόνιο που θα σου φορέσει στο σβέρκο η τρόικα , δεν αναφέρει ούτε μια λέξη για έστω και για ελάχιστη μείωση της χρηματοδότησης των κομμάτων;
Γιατί δεν θέλουν να πειράξουν τα κόμματα , που είναι για το διεθνές και ντόπιο χρηματοπιστωτικό σύστημα , το πολιτικό εργαλείο που χρησιμοποιούν για να κάνουν τη δουλειά τους , να θεσπίζουν τους κατάλληλους νόμους και να παρέχουν όλες τις διευκολύνσεις στην ολιγαρχία του ληστρικού πλούτου.
Πολίτη δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις τα κόμματα . Μπορείς να πεις όχι σε αυτή τη βία. Αυτοί που θέλουν να είναι μέλη κάποιου κόμματος , καλά κάνουν να πληρώνουν τα έξοδα του.
Πολίτη αν εναντιωθείς στη χρηματοδότηση των κομμάτων από τον κόπο σου , θα εναντιωθείς κάποια στιγμή και στη συσσώρευση της εξουσίας στις κομματικές συμμορίες και θα διεκδικήσεις μια πραγματική δημοκρατία που θα εκπροσωπούνται οι παραγωγικές δυνάμεις.
Πολίτη αν νομίζεις ότι ο κόσμος που ζεις είναι ο καλύτερος δυνατός , συνέχισε την παρούσα διαγωγή σου , μα αν νομίζεις ότι χρειάζεται να αλλάξει , να αναθεσμιστεί από τη βάση του , τότε έλα στο οχυρό μας , συνασπίσου στις γραμμές της εθνικοκοινωνικής αντεπίθεσης. Πολέμα με το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα για να γίνεις πάλι ο κυρίαρχος των θεσμών σου και ο νομοθέτης της πολιτείας σου ενάντια σε κάθε μορφή συσσώρευσης τυραννικής εξουσίας και πλούτου σε λίγα χέρια.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.