Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αυξάνονται οι τζίροι των εμπορικών συναλλαγών με τη τουρκική κατοχή

Στις 323.639 χιλιάδες ευρώ ανέβηκε η αξία των λαχανικών που έρχονται από τα κατεχόμενα στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας , σημειώνοντας αύξηση 60% από πέρυσι.
Τα προϊόντα αυτά ενδεχομένως να έρχονται από την Τουρκία , βαφτίζονται “τουρκοκυπριακά” με βούλες και σφραγίδες του εμπορικού επιμελητηρίου των κατεχομένων , το οποίο είναι επίσημα αναγνωρισμένο από την κυπριακή κυβέρνηση έξι μέρες μετά το δημοψήφισμα του 2004 , αφότου τέθηκε σε ισχύ ο κανονισμός για την πράσινη γραμμή.
Ύστερα από όλα αυτά , που αποτελούν απροκάλυπτη στήριξη της κατοχής και αναγνώριση των οργάνων του κατοχικού μορφώματος , βγαίνουν οι διάφοροι ενδοτικοί με πρώτο και καλύτερο το ΔΗ.ΚΟ , που άνοιξαν σχέσεις με τους κατακτητές της Κύπρου , και καμώνονται ότι απαιτούν την επανατοποθέτηση του κυπριακού στις σωστές βάσης της εισβολής και κατοχής.
Έτσι περνά ο καιρός και αυτοί κάνουν τις δουλίτσες τους στο πλάι της εξουσίας , έρποντας και γλύφοντας και με τα κέρατα τους , υποστηριζόμενοι απο μια μερίδα του λαού που απορρόφησε την σήψη των εξουσιαστών του.
Όσο για τον κύριο Λιλλήκα πού ήταν όταν άνοιγαν τα οδοφράγματα και αναγνωρίζονταν τα επιμελητήρια της κατοχής να διαμαρτυρηθεί; Κατέβαλλε φαίνεται ασθμαίνουσα προσπάθεια να ανέβει στη κορφή του θρόνου , για αυτό τήρησε σιγή συναινούσα στο έγκλημα κατά της πατρίδος. .

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.