Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Κάτω η απεχθής δικτατορία του Ζυριχικού κατεστημένου



Στην πρόσφατη δημοσκόπηση του ΡΙΚ που παρουσιάστηκε στις 15 Νοέμβρη από το τηλεοπτικό κανάλι του ΡΙΚ-1 , έγινε αναφορά στην υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου με ποσοστό 0,2 % .
Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά τον πόλεμο φίμωσης και αποσιώπησης που δέχεται ο υποψήφιος του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος και των συνιστωσών εθνικοκοινωνικών δυνάμεων .
Ούτε ένα λεπτό δεν δόθηκε στον υποψήφιο των εθνικοκοινωνιστών στα μέσα ενημέρωσης τόσο τα δημόσια όσο και τα ιδιωτικά.
Αυτή η στυγνή δικτατορία μόνο δεινά θα επισωρεύσει στην πατρίδα.
Το πολιτικό κατεστημένο της Ζυρίχης κρατά την πατρίδα μας δέσμια παρωχημένων δικτατορικών μεθοδεύσεων και νοοτροπιών την ώρα που προεδρεύει της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θέλει να εμφανίζεται ως χώρα προοδευτική με πολίτευμα που σέβεται τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών της.
Η συμπεριφορά που επιδεικνύει το κατεστημένο εις βάρος της υποψηφιότητας του Λουκά Σταύρου δείχνει ότι η Κύπρος παραμένει δέσμια της δολοφονικής δικτατορίας που εγκαινίασε η Ζυρίχη και του απεχθούς σκοταδισμού που κληρονόμησε από την μακρά δουλεία .
Το πρόβλημα της ανισηγορίας είναι βαθύτερο από όσο φαίνεται . Είναι πρόβλημα παιδείας και κουλτούρας , αποκύημα ενός μακραίωνου εξανατολισμού από τον οποίο θα απαλλαχθεί ο λαός μας μόνο μέσα από ανυποχώρητο αγώνα επανελλήνισης και επανασύνδεσης με τις αξίες της ελευθερίας της σκέψης , του λόγου και της δημιουργίας.
Κάτω η απεχθής δικτατορία του Ζυριχικού κατεστημένου.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.