Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

φυλλάδιο του ΕΔΗΚ


Έλληνα της Κύπρου
 
ΨΗΦΙΣΕ ΛΟΥΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
Για να ενισχύσεις την εθνικιστική αντίσταση του κυπριακού ελληνισμού στην τουρκική και αγγλική κατοχή, στην ολιγαρχία του πλούτου και των τραπεζών, στο ενδοτικό πολιτικό κατεστημένο που προσκυνά τους κατακτητές και υπηρετεί την πλουτοκρατική ολιγαρχία.
Έλληνα της Κύπρου, το ενδοτικό και διεφθαρμένο κατεστημένο, προκειμένου να στηρίξει το ληστρικό σύστημα των τραπεζών, σε υποχρεώνει να πληρώσεις εσύ τη χασούρα, περικόβοντας το ψωμί σου, ξεπουλώντας τον εθνικό σου πλούτο και υποθηκεύοντας την εργασία σου.
Για να πετύχουν το σκοπό τους είναι αποφασισμένοι να “μηδενίσουν τις τριβές” με τους τούρκους κατακτητές παραχωρώντας τους συνεκμετάλλευση και συγκυριαρχία.
Αυτό που δεν πέτυχαν να σου επιβάλουν το 2004 θα το πετύχουν τώρα μέσα στις συνθήκες της οικονομικής εξαθλίωσης σου και την παράδοση της κυριαρχίας του κράτους στους ξένους τοκογλύφους.
Έλληνα, για να παραμείνεις στη γη σου, να μην γίνεις για δεύτερη φορά πρόσφυγας -μετανάστης και να διεκδικήσεις την ελευθερία και την προκοπή της πατρίδος σου, μια επιλογή έχεις:
ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Σύγκρουση με το αγγλοτουρκοπροσκυνημένο κατεστημένο.
Σύγκρουση με τους υπηρέτες της τραπεζοκρατίας.
Σύγκρουση με τον κομματοκρατικό κοινοβουλευτισμό που υφαρπάζει την λαϊκή κυριαρχία.
Μην σκύβεις άλλο το κεφάλι στους μειοδότες που σε έφεραν σε αυτή την δραματική κατάσταση.

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Πολίτη της Ελληνικής Κύπρου
ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ
ΨΗΦΙΣΕ ΛΟΥΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥ

Για να σταματήσεις την υποχώρηση στο εθνικό θέμα και να διεκδικήσεις δυναμικά , αυτοδιάθεση και απελευθέρωση.
Για άρρηκτη σύνδεση με την Ελλάδα μέσω ενός ενιαίου εθνικού στρατού .
Για εθνικοκοινωνικό σχεδιασμό της οικονομίας έξω από τη φυλακή της ευρωζώνης , με την δυναμική ενός νέου εθνικού νομίσματος.
Για εθνική και κοινωνική εκμετάλλευση του πλούτου της κυπριακής ΑΟΖ .
Για ενδυνάμωση της παραγωγικής ιδιωτικής οικονομίας με την συρρίκνωση του υπέρογκου κράτους και την κατάλυση της τραπεζιτικής τυραννίας.
Για να απαλλαγείς από την διαφθορά και την εκμετάλλευση της κοινωνίας απο την γραφειοκρατία και τη πλουτοκρατία .
Για μετάβαση από την δικτατορία του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού στην κοινωνιοκρατία , μέσα από θεσμούς που θα προάγουν την βούληση των παραγωγικών ενώσεων και των τοπικών αυτοδιοικήσεων επί της αρχής της λαϊκής συνέλευσης.
Για να σταματήσεις τη διάβρωση της κοινωνίας από την λαθρομετανάστευση.
Για μια παιδεία επανασύνδεσης με την ελληνική πνευματική κληρονομιά και πραγμάτωσης του οράματος της κοινωνιοκρατίας, της κοινωνικής οικονομίας και της ενεργού ιστορικής παρουσίας.
Για να ανακτήσεις το αξίωμα του πολίτη και να γίνεις εσύ ο διαφεντευτής της εργασίας σου και ο κυρίαρχος της πατρίδος σου.
Για να ξαναβρείς την αρμονική φυσική ζωή μέσα στην αδελφοσύνη της εθνικής κοινότητας, ενάντια στην αλλοτρίωση και την σκλαβιά της παγκοσμιοποίησης.


Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ ( edikcyprus.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.