Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΤΩ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ

Κάτω από τη βαριά σκιά του εκβιαστικού διλήμματος “μνημόνιο ή χρεοκοπία” , ολόκληρος ο εσμός της κομματοκρατικής βουλής , οι δωσίλογοι συνεργάτες των τοκογλύφων κατακτητών , ψήφισαν μια δέσμη μνημιονιακών νομοσχεδίων που θα θα αποτελέσουν την απαρχή της κοινωνικής εξαθλίωσης και της εθνικής υποτέλειας στη τρόικα.
Καμιά φωνή από κανένα κόμμα δεν εξεφράσθη κατά του μνημονίου . Κάποιοι αρκέσθηκαν μόνο στην καταψήφιση ορισμένων πτυχών των νομοσχεδίων για να κρατήσουν τα προσχήματα και τους “φιλολαϊκούς” φενακισμούς και να περάσουν στο λαό την ψευδαίσθηση της δυνατότητας βελτίωσης του κατοχικού μνημονίου.
Δωσίλογοι πατριδοκάπηλοι με τις σοσιαλιστικές μουτσούνες , ξέρετε πολύ καλά πως το μνημόνιο είναι θάνατος , είναι κατοχή , είναι εξευτελισμός του λαού μας , είναι παράδοση της κοινωνίας και της πατρίδος στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους.
Η χθεσινή συνεδρίαση της βουλής των δωσιλόγων εξέφρασε επίσης την άποψη των τριών προβαλλομένων από το σύστημα υποψηφίων , Αναστασιάδη , Μαλά και Λιλλήκα. Κανένας εξ αυτών δεν είχε να καταθέσει συγκεκριμένη αντιμνημονιακή πρόταση.
Η χθεσινή συνεδρία της βουλής και η υπερψήφιση των μνημονιακών νομοσχεδίων , θα μείνει στην ιστορία ως μια κατάπτυστη κατάθεση υποτέλειας στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους.
Χθες οι συμμορίες των κομμάτων αποφάσισαν χωρίς να έχουν καμία εντολή από το λαό , την παράδοση της Κύπρου στις ορέξεις των τροϊκανών τοκογλύφων.
Ο λαός αν θέλει να ζήσει σε αυτή τη πατρίδα δεν έχει άλλη επιλογή από την εθνικοκοινωνική αντεπίθεση στο σύστημα της τραπεζοκρατίας και του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ , μπαίνει μπροστά στον αγώνα με ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής ανασυγκρότησης και πραγματικής δημοκρατίας .
Κάτω η βουλή των δωσιλόγων

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.