Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή είναι η “δημοκρατία” τους

Η βουλή ψηφίζει συνέχεια μνημονιακά μέτρα και ο λαός παρακολουθεί από τηλεοράσεως τα διαδραματιζόμενα εις βάρος του χωρίς να έχει δυνατότητα λόγου , παρέμβασης , κατάθεσης προτάσεων κλπ.
Αν δοκιμάσει να διαμαρτυρηθεί , θα αντιμετωπίσει έξω από τη βουλή τα ρόπαλα της αστυνομίας .
Αν απευθυνθεί στα κόμματα και κτυπήσει τις πόρτες των κομματικών συμμοριών θα τις βρει κλειστές.
Μέχρι τις επόμενες εκλογές ο λαός είναι δεμένος και φιμωμένος. Την μέρα των εκλογών θα του λύσουν τα χέρια για να ψηφίσει την επόμενη συμμορία που θα μπει στη βουλή.
Αυτή τη κατάσταση της απόλυτης απονέκρωσης της λαϊκής βούλησης την ονομάζουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές σε αυτό το αντιλαϊκό αίσχος λέμε ξεκάθαρα ΟΧΙ.
Η “δημοκρατία” του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού είναι μια δικτατορία με το “δημοκρατικό” προσωπείο των γενικών εκλογών.
Σε αυτή τη εικονική δημοκρατία αντιτάσσουμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όπου θα εκφράζονται άμεσα στο νομοθετικό σώμα οι παραγωγικές ενώσεις και οι επαρχίες ή νομοί της χώρας , πάνω στη βάση της λαϊκής συνέλευσης και της πυραμιδωτής ανακλητής αντιπροσώπευσης , υπό την συνεχή παρακολούθηση του έργου των αντιπροσώπων από τα προτασιακά – ελεγκτικά συμβούλια του λαού.
Μετά από τις προεδρικές εκλογές το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ μαζί με τις συνιστώσες εθνικιστικές δυνάμεις που στηρίζουν την υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου θα ανασυνταχθεί και θα επιχειρήσει εκστρατεία διαφώτισης του λαού για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ ενάντια στην εικονική δημοκρατία του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού.
Πολίτες ενισχύστε σε αυτές τις εκλογές την εθνικοκοινωνική αντεπίθεση για να πραγματοποιήσουμε την μετάβαση από την δικτατορία του κοινοβουλευτισμού στην οργανική δημοκρατία της εθνικοκοινωνικής πολιτείας.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.