Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΕΔΗΚ : Είμαστε εντός των τειχών

Η χούντα του Χριστόφια και του ΑΚΕΛ μαζί με το αληταριό των δημοσιογράφων , των ξεπουλημένων κονδυλοφόρων , αποσιωπά την υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου.
Νομίζουν ότι με την βία της αποσιώπησης και της φίμωσης , θα αναχαιτίσουν την εθνικοκοινωνική επανάσταση.
Προβάλουν τους διάφορους “εθνικιστές” του συστήματος που περιφέρονται της αρχιεπισκοπής και της δεξιάς , καθώς και τους λοιπούς πατριδοκάπηλους των “πατριωτικών” περιπτέρων των συστημικών και μνημονιακών κομμάτων , που δεν έχουν τίποτα να καταθέσουν κατά του συστήματος και της υποτέλειας στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους.
Αυτός ο ακίνδυνος “εθνικισμός” που η μοναδική του έγνοια είναι να πολεμά τον πραγματικό εθνικισμό-εθνικοκοινωνισμό , αποτελεί την ασπίδα του συστήματος στην επέλαση της φλογερής ιδεολογίας μας.
Κτυπούμε το κατεστημένο στη καρδιά του , αρνούμαστε την “δημοκρατία” του κομματοκρατικού συμμοριτισμού και τα ψεύτικα ιδεολογήματα που την υποβαστάζουν .
Κτυπούμε την εκκλησιαστικό-ιδιωτική πλουτοκρατία – τραπεζοκρατία που αρπάζει το ψωμί του λαού μας.
Κτυπούμε την προδοσία στο εθνικό θέμα , που με δόλιο τρόπο παραχωρεί γην και ύδωρ στους κατακτητές.
Κτυπούμε την δια της παιδείας πνευματική υποβάθμιση , που μεταβάλει τους Έλληνες σε δουλόφρονες ρωμιούς .
Κτυπούμε αυτό το κόσμο της διαφθοράς , της ετερονομίας , της αλλοτρίωσης , της παρακμής , της εκμετάλλευσης , αυτό το βρομερό στάβλο του πλουτοκρατικού μετά-αποικιακού μορφώματος και ορθώνουμε απέναντι του ένα κόσμο ελληνικό , ανυπόταχτο και ρωμαλέο.
Θέλουμε να πούμε στους προδότες και τα τσιράκια τους , πως όσο και να κλείνουν τις εισόδους του κάστρου τους , η άμυνα τους θα καταρρεύσει , γιατί απλούστατα είμαστε εντός των τειχών και υποσκάπτουμε τα θεμέλια της τυραννίας τους στη συνείδηση του λαού μας.
Είμαστε η φοβερή φλόγα της εκδίκησης μέσα στην σκοτεινή ειρκτή που αλυσοδέσατε τον ελληνισμό μας.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.