Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΕΔΗΚ : Σύγκρουση με την ολιγαρχία

Πανηγυρίζει το ΑΚΕΛ για την δήλωση συμμετοχής των Ρώσων στην χρηματοδότηση του κυπριακού κράτους και των τοξικών τραπεζών.
Πρέπει να ξέρει ο λαός πως αν τελικά η Ρωσία δώσει κάποια λεφτά μέσω της τρόικας και του μνημονίου , όπως έχουν διευκρινίσει , αυτά τα λεφτά θα πάνε για να καλύψουν τις καταθέσεις των Ρώσων που οι τραπεζίτες τις εξαφάνισαν μέσα σε αδιαφανείς “επενδύσεις”.
Αυτό το πλιάτσικο των τραπεζιτών θα το πληρώσει με λίγα λόγια ο φορολογούμενος λαός και το παραμύθι θα τελειώσει με τους πρίγκιπες ευτυχισμένους στα παλάτια τους και το λαό στη λάσπη της φτώχειας , της υποδούλωσης και της εξαθλίωσης.
Πρέπει να ξέρει ο λαός ότι τα λεφτά που θα δοθούν από την τρόικα θα κατευθυνθούν στις μαύρες τρύπες των τραπεζών και στις θυγατρικές τους επιχειρήσεις και ότι απομείνει θα δοθεί στο κράτος υπό μορφή εντόκων ομολόγων για να ξαναπληρωθεί ως δεύτερο χρέος από το λαό.
Στη παραγωγή τίποτα δεν θα δοθεί , τουναντίον θα ασκηθεί μια τρομερή πίεση σε αυτή από την βία του φόρου που θα συνοδεύεται με συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων.
Η κατάσταση που θα δημιουργηθεί από το πρώτο δάνειο και μνημόνιο αναγκαστικά θα οδηγήσει σε ένα δεύτερο και τρίτο δάνειο με τα συνοδευτικά σκληρά μνημόνια τους , που θα επιτρέψουν στους τοκογλύφους να αρπάξουν το εθνικό μας πλούτο , το φυσικό αέριο , τα λιμάνια μας , τα δάση μας , τα νερά μας , τους αυτοκινητόδρομους όπου θα επιβάλουν και διόδια , τα μουσεία μας , τα πάντα .
Επιπρόσθετα θα μας επιβάλουν την λύση που επιθυμούν ώστε μέσα από την συνεκμετάλλευση με τους κατακτητές να διασφαλίσουν “ήπιο” κλίμα και να επιδοθούν ανενόχλητοι στο έργο της καταλήστευσης , του εξευτελισμού και της ατίμωσης του κυπριακού ελληνισμού.
Μόνη λύση είναι η σύγκρουση με τους προδότες που εν γνώσει τους παραδίδουν την πατρίδα στους κατακτητές ,στους ξένους και ντόπιους τοκογλύφους και στην εκκλησιαστικό-ιδιωτική ολιγαρχία του πλούτου.
Μόνη λύση είναι η δική μας πρόταση που συνοψίζεται στους πιο κάτω άξονες:

Έξοδος από την ευρωζώνη και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.
Δημιουργία κρατικής τράπεζας που θα στηρίξει την παραγωγή χωρίς την διαμεσολάβηση των ιδιωτικών τραπεζών.
Κατάσχεση των περιουσιών των τοξικών τραπεζών προς εξασφάλιση των καταθέσεων των πολιτών σύμφωνα με το πόθεν έσχες.
Νέα πορεία στο εθνικό θέμα , στη βάση της αυτοδιάθεσης-αυτοθέσμισης και της απελευθέρωσης μέσα από προετοιμασία για την ένοπλη σύγκρουση που θα στηριχθεί στην στρατιωτική ένωση με την Ελλάδα.
Κατάρρευση του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού και εγκαθίδρυση οργανικής δημοκρατίας που θα δίνει την εξουσία στις παραγωγικές ενώσεις του λαού και τις τοπικές αυτοδιοικήσεις.
Επανελλήνιση και επανασύνδεση με τις πνευματικές αρχαιοελληνικές μας ρίζες.
Επίλυση του μεταναστευτικού – λαθρομεταναστευτικού με λαϊκά μέτρα :
Επιβολή πλαφόν στους κοινοτικούς από το κυρίαρχο κράτος προς τις επιχειρήσεις.
Καταναγκαστικά έργα στους λαθρομετανάστες για να πληρωθούν τα έξοδα της επιστροφής τους στις πατρίδες τους.
Εφαρμογή λαϊκής δικαιοσύνης: Δήμευση περιουσιών, μεταβίβαση επιχειρήσεων στους νόμιμους εργάτες , έγκλειστη κοινωνική εργασία και ισόβια εξορία σε όσους δίνουν εργασία και στέγη σε λαθρομετανάστες και σε όσους εμπορεύονται και διακινούν λαθρομετανάστες.
Στα δικαστήρια οι πολιτικοί που εμπλέκονται σε πράξεις εσχάτης προδοσίας , αντιμέτωποι με την ποινή του θανάτου.
Συντριπτικό κτύπημα στη διαφθορά με επιβολή λαϊκής δικαιοσύνης .
Θάνατος στους εμπόρους ναρκωτικών.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σατύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες

1 σχόλιο:

  1. http://spartakosns.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html
    Νομίζω πως θα απολαύσετε και αυτές τις θέσεις, μεταξύ άλλων του ιστολογίου.

    ΠΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.