Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Η κυβέρνηση της τραπεζοκρατίας συνεχίζει το ολέθριο έργο της

Οι τραπεζίτες εξανέμισαν τις καταθέσεις των πολιτών. Το κράτος και συγκεκριμένα η κυβέρνηση Αναστασιάδη κάλυψε το έγκλημα με το κούρεμα των καταθέσεων που θα φτάσει μέχρι και τα 80% σύμφωνα με δήλωση του πρώην υπουργού οικονομικών Μιχάλη Σαρρή.
Εκτός αυτού συνάπτει συμφωνία με την τρόικα και φορτώνει ένα νέο χρέος στο λαό , την ώρα που διαβεβαιώνει ότι δεν θα συρρικνωθεί ο δημόσιος τομέας ούτε θα μειωθούν οι απολαβές του.
Με λίγα λόγια , θα τα πληρώσει όλα η ιδιωτική οικονομία μέσα από πρωτοφανή φορολογική βία σε συνθήκες ύφεσης.
Επιπρόσθετα , οι νέοι της Κύπρου άρχισαν ήδη να μεταναστεύουν με δεδομένες τις αυξητικές τάσεις της ανεργίας.
Τα φαινόμενα αυτά που θα ενταθούν όσο θα μπαίνουμε στο βάθος του τούνελ , θα ενισχύσουν την λαθρομετανάστευση , δεδομένου ότι οι εναπομείνασες επιχειρήσεις θα αναζητούν φτηνότερα χέρια εργασίας για να αντέξουν τη κρίση. Η κυβέρνηση βέβαια θα κάνει ότι δεν βλέπει , δεν ακούει.
Στο μεταξύ δεν αποκλείεται να εγκατασταθούν χιλιάδες “τουρκοκύπριοι” στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας , πράγμα που θα έχει πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις.
Στην εξέλιξη της οικονομικής κατολίσθησης θα εμφανιστεί μπροστά μας και το νέο σχέδιο λύσης που ήδη ετοιμάζεται , το οποίο θα διασυνδεθεί με την προπαγάνδα της οικονομικής ανάκαμψης ή επανεκκίνησης της οικονομίας κατά την ορολογία που χρησιμοποιεί η τυραννική κυβέρνηση της τραπεζοκρατίας.
Ελπίζουμε πως ο λαός δεν θα συνεχίσει να είναι απαθής και ανενεργός αλλά κάποια στιγμή θα αντιδράσει ενάντια στην προδοτική και ληστρική ολιγαρχία.
Το κατεστημένο βέβαια μελετά τρόπους αντιμετώπισης της λαϊκής αντίδρασης. Τρόπους πολιτικού εγκλωβισμού , αστυνομικής βίας , κατευνασμού , αποπροσανατολισμού.
Ετοιμάζει ήδη τα πολιτικά του αναχώματα και τις μεταλλάξεις του.
Το ζητούμενο για εμάς τους εθνικοκοινωνιστές είναι να καταφέρουμε μέσα στην επερχόμενη εντεινόμενη κρίση να περάσουμε την ιδέα της επαναστατικής αναθέσμισης και να υποσκάψουμε όσο μπορούμε περισσότερο το σύστημα και τις υπαξίες του σπέρνοντας την φλόγα του ιερού μίσους .
Όταν θα το κατορθώσουμε αυτό , όταν θα δημιουργήσουμε τον πρώτο στρατό του εθνικοκοινωνισμού , αποφασισμένο να πολεμήσει για την πραγμάτωση του οράματος μας , τότε θα μπορέσουμε να θέσουμε νέους στόχους στην ανυποχώρητη πορεία μας.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.