Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ


Η οικονομική σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ένα από τα θετικά αποτελέσματα της ένταξης .
Δυστυχώς τα συμφέροντα της ντόπιας κυπριακής ολιγαρχίας δεν επέτρεπαν την τελωνειακή ένωση Ελλάδος – Κύπρου μήτε η ετερόνομη αγγλόδουλη πολιτική ηγεσία του εναγούς κράτους της Ζυρίχης επιθυμούσε μια τέτοια εξέλιξη .
Εμείς οι ενωτικοί απαιτούμε και άλλες μορφές ενότητας των δύο κρατών του ελληνισμού , όπως την στρατιωτική ένωση ακολουθώντας το δρόμο της βήμα προς βήμα ολοκλήρωσης της ΕΝΩΣΕΩΣ .
Δοθείσας της οικονομικής ενώσεως αλλά και της οικονομικής καταπτώσεως των δύο κρατών μας και την ανάγκη που προκύπτει για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο , προτείνουμε την από κοινού έξοδο από την ευρωζώνη και την επιστροφή σε ένα κοινό νόμισμα με την Ελλάδα που δεν μπορεί να είναι άλλο από την ΔΡΑΧΜΗ.
Η επιστροφή σε δύο διαφορετικά κρατικά νομίσματα θα προκαλέσει σειρά προβλημάτων στις επιχειρήσεις που διακινούν τα προϊόντα τους μεταξύ των δύο κρατών του έθνους επ' ωφελεία των ληστρικών τραπεζών που θα τα αρπάζουν από την αλλαγή του συναλλάγματος.
Το κοινό εθνικό νόμισμα θα ενοποιήσει τις οικονομίες των δύο κρατών αλλά θα στείλει και το μήνυμα της κοινής εθνικής μοίρας και της κοινής απόφασης των Ελλήνων να υπερασπιστούν τα εθνικά συμφέροντα των δύο κρατών τους.
Ένα νόμισμα με την Ελλάδα , μία ενιαία ΑΟΖ , ένας εθνικός στρατός.
Αυτή είναι η θέση του Ε.ΔΗ.Κ. του μοναδικού κόμματος που συνεχίζει τον ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.