Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η μειοδοτική διπλωματία Αναστασιάδη – Κασουλίδη

Θέση του ΕΔΗΚ την οποία ανακοινώσαμε προεκλογικά , ήταν και είναι η αναβάθμιση των σχέσεων της Κύπρου με την Ρωσία με επίκεντρο τα αμυντικά θέματα.
Προτείναμε μάλιστα όπως παραχωρηθεί στους Ρώσους δικαίωμα ελλιμενισμού του πολεμικού τους στόλου με αντάλλαγμα την ενίσχυση της αεράμυνας μας με τα σύγχρονα αντιεροπορικά συστήματα S-300 .
Η σχέση μας με την Ρωσία εάν αναβαθμιστεί υπό το πνεύμα της άσκησης του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης με στόχο την απελευθέρωση , θα ανοίξει μια ελπιδοφόρα προοπτική για τη πατρίδα.
Η Ρωσία θα μπορούσε να μας στηρίξει και στον αμυντικό αλλά και στο πολιτικό τομέα για επανατοποθέτηση του κυπριακού στη βάση της αυτοδιάθεσης – απελευθέρωσης.
Αντί αυτού όμως η κυβέρνηση της τραπεζοκρατίας και της εθνικής μειοδοσίας σπεύδει να δώσειδικαιώματα χρήσης του αεροδρομίου “ Ανδρέας Παπαννδρέου” στην ρωσική πολεμική αεροπορία με αντάλλαγμα να συμβάλει στην υλοποίηση του κατάπτυστου σχεδίου “ επιστροφής της Αμμοχώστου” με ανταλλάγματα αναβάθμισης του κατοχικού μορφώματος που θα τσιμεντώσουν την συνομοσπονδία.
Το πολεμικό αεροδρόμιο “Ανδρέας Παπανδρέου” είναι ένα ισχυρό χαρτί στα χέρια μας για την αναβάθμιση της άμυνας μας και όχι προς χρήση της μειοδοτικής διπλωματίας Αναστασιάδη – Κασουλίδη.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου 
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.