Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η λύση της τρίτης ιδεολογίας

Με ανακριτικές επιτροπές και ποινικές διώξεις δεν σώζεται η κατάσταση της οικονομίας ούτε φτιασιδώνεται ο ληστρικός χρηματοπιστωτικός καπιταλισμός.
Όλες αυτές οι επιτροπές διερεύνησης και αναζήτησης ενόχων έχουν σκοπό να ρίξουν τις ευθύνες σε κάποια πρόσωπα που ενδεχομένως να θησαύρισαν από το σύστημα και να διασώσουν σε υψηλή υπόληψη τον ληστρικό καπιταλισμό.
Η αριστερά και το σοσιαλιστικό κέντρο μπήκαν και αυτοί στο χορό της εξαπάτησης του λαού μη έχοντας να προτείνουν τίποτα πέρα από την “διάσωση του τραπεζικού τους συστήματος” .
Για εμάς τους εθνικοκοινωνιστές την κύρια ευθύνη της οικονομικής κρίσης και υπαγωγής της πατρίδος μας στους ξένους τοκογλύφους την φέρει το καπιταλιστικό χρηματοπιστωτικό σύστημα ως τέτοιο και η αιχμαλωσία μας στην ευρωζώνη που είναι ένα από τα πολλά εργαλεία του ληστρικού καπιταλισμού.
Λύση στο πρόβλημα υπάρχει και είναι η λύση της τρίτης ιδεολογίας , της ιδεολογίας του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού που συνενώνει την εθνική μας παράδοση με την εμπειρία του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού , του ιταλικού φασισμού και του ισπανικού φαλαγγιτισμού.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ  

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.