Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΕΔΕΚ : Το περίπτερο του «σοσιαλισμού» στο τσίρκο του καπιταλισμού




Οι σοσιαλιστές της ΕΔΕΚ παλεύουν με νύχια και με δόντια να διασώσουν το καπιταλιστικό τραπεζικό σύστημα , να το αναστηλώσουν και ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο.
Με λίγα λόγια  πουλούν σοσιαλισμό σε συνθήκες ακραίου χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού. Ο ι νταβατζίδες στο πόστο τους και ο λαός στο πορνείο.
Η ΕΔΕΚ όπως και το αντίστοιχο ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα αποτελεί την πιο αισχρή και αντιλαϊκή καπιταλιστική παραφυάδα του συστήματος του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού . είναι το περίπτερο που πουλά σοσιαλισμό εντός του καπιταλιστικού τσίρκου.
Για τις υπηρεσίες του το άθλιο αυτό κόμμα του συστήματος αμείβεται με συνεξουσίες και λοιπές διευκολύνσεις και απολαβές στην συμμορία του.
Ιστορικά είναι το κόμμα που στήριξε την μετά-αποικιακή Μακαριακή τυραννία με ένοπλες παραστρατιωτικές ομάδες υπό τον «υπερπατριώτη» Βάσο Λυσσαρίδη που δεν δίστασε να στηρίξει την γραμμή της αποστρατικοποίησης του κυπριακού ελληνισμού στο λεγόμενο εθνικό συμβούλιο του Σεπτέμβρη του 2009. Να τους χαίρεστε τραπεζίτες .
Διαβάστε τις θέσεις του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος για έξοδο από την οικονομική κρίση του καπιταλιστικού συστήματος (ΕΔΩ ).
Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.