Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Σβησμένες όλες οι φωτιές

Ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος , Ευάγγλεος Βενιζέλος δήλωσε πως ήταν πρόταση του Αναστασιάδη να δεχθεί η ελληνική κυβέρνηση να συνομιλήσει με τον εκπρόσωπο του κατοχικού μορφώματος.
Αυτό βέβαια δεν απαλλάσσει την ελληνική κυβέρνηση από την ευθύνη αν τελικά διαπράξει ένα τέτοιο καραγκιοζλίκι που θα αναβαθμίζει και αναγνωρίζει στην ουσία το κατοχικό μόρφωμα.
Εκείνο όμως που μας κάνει εντύπωση είναι πως έχουν όλα προσχεδιαστεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τους και η κυβέρνηση Αναστασιάδη ανέλαβε να πραγματώσει το σχέδιο που οδηγεί στην συγκαλυμμένη ή καθαρή συνομοσπονδία και την συνεκμετάλλευση της ΑΟΖ υπο την σκιά των Αμερικανο-ισραηλινών συμφερόντων. 

Αν όλα αυτά συνέβαιναν επί Χριστόφια , το προεδρικό θα βρισκόταν σε διαρκή πολιορκία από τους εθνικόφρονες και οι ύβρεις θα έσκιζαν το παραπέτασμα του ουρανού . Τώρα που κυβερνά η εθνοσωτήριος και αντικομουνιστική δεξιά , η εθνικοφροσύνη κατάπιε την γλώσσα της. Σε όλες τις προδοσίες αυτή τη συμπεριφορά είχε η εθνικοφροσύνη . Σιγώσα σκυφτή και πορνοπρεπής εθνικοφροσύνη.
Οι αριστεροί του ΑΚΕΛ από την άλλη δεν λένε τίποτα . Σιγή ιχθύος επίσης . Δεν υπερασπίζονται τουλάχιστο την ομοσπονδία τους η οποία θα ξεπεραστεί εκ των πραγμάτων εάν το κατοχικό μόρφωμα αναβαθμιστεί με το απευθείας εμπόριο με την Ε.Ε .
Θα ήταν έστω μια φωνή ανασχέσεως της συνομοσπονδίας . Όμως όπως φαίνεται κρατά ακόμα η συναντίληψη με τους Βρεττανούς μέσα στις στοές του βρεττανοκρατούμενου ΑΚΕΛ.
Αυτός ο λαός που υπέκυψε στην τραπεζοκρατία χωρίς να γράψει ούτε ένα σύνθημα στο τοίχο εναντίον της , είναι έτοιμος τώρα να υποκύψει και στην τουρκοκρατία.
“Σβησμένες όλες οι φωτιές
οι πλάστρες μες στη χώρα”
( Κ. Παλαμάς )
Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.