Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Για την διαμαρτυρία των αγροτών στη νεκρή ζώνη


Επικροτούμε την απόφαση της ΕΚΑ να διοργανώσει διαμαρτυρία των αγροτών εντός της αρπαχθείσας από τις κατοχικές δυνάμεις νεκρής ζώνης την οποία παρέδωσαν σε τούρκους αγρότες υπό το βλέμμα της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ.
Όμως επειδή ο τόπος επισκιάζεται από ένα προδοτικό πολιτικό κατεστημένο , θα θέλαμε να επισημάνουμε τον κίνδυνο της μετατροπής του ζητήματος της νεκρής ζώνης σε θέμα διαπραγμάτευσης και διαμοιρασμού της με τους κατακτητές.

Οπότε σε μια τέτοια περίπτωση η δίκαιη διαμαρτυρία των αγροτών μας , θα καταλήξει δια των χειρισμών του ενδοτικού κατεστημένου , σε πράξη διαμοιρασμού και περαιτέρω ενίσχυσης του κατοχικού μορφώματος στα πλαίσια της γραμμής εμπράγματης επιβολής λύσης – διάλυσης της κυπριακής δημοκρατίας.
Τέλος να πούμε πως η απελευθέρωση της πατρίδος δεν θα έρθει μέσα από αποσπασματικές εκδηλώσεις αλλά από την εφαρμογή της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να θέσει το προδοτικό κατεστημένο.
Ας καταλάβει επιτέλους αυτός ο λαός ότι η παράταση της κατοχής της πατρίδος είναι αλληλένδετη με την γραμμή της υποχώρησης που ασκείται από το 1974 και εντεύθεν σε συνέχεια της προδοσίας της Ζυρίχης.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.