Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Απαιτούμε ΕΞΟΔΟ από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση


Ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόσο , πρόεδρος της Κομισιόν , στην αναφορά του στο κυπριακό ευχαρίστησε τον πρόεδρο Αναστασιάδη με τα ακόλουθα λόγια :
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για τη δέσμευσή του στη διαδικασία, την οποία επιδεικνύει από το 2004 με τη στήριξη του σχεδίου Ανάν, κάτι που αποδεικνύει πόσο δεσμευμένος είναι και πόσο θέλει να δει πρόοδο στο θέμα αυτό».
Στη συνέχεια του λόγου του έκανε επίσης αναφορά στο παράθυρο ευκαιρίας που υπάρχει σήμερα για επίλυση του κυπριακού.
Αν κρίνουμε από τις τελευταίες δηλώσεις του Έρογλου , συμπεραίνουμε πως το παράθυρο ευκαιρίας που βλέπουν μαζί με τους Αμερικανούς και η Ευρωπαϊκή Ένωση , είναι η δέσμευση του Αναστασιάδη στη διαδικασία της υποχώρησης και παραχώρησης “δικαιωμάτων” στους τούρκους κατακτητές.
Η ραγιαδίστικη πολιτική Ανατασιάδη που αποτελεί συνέχεια της στήριξης του στο σχέδιο Ανάν αξιολογείται από τους ξένους ως ευκαιρία για “κλείσιμο” του προβλήματος.
Οπότε η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη διαδικασία επίλυσης του κυπριακού θα πρέπει να αναμένεται ως βία πάνω στη κυπριακή δημοκρατία στα διεθνή φόρα αλλά και βία πάνω στη συνείδηση των πολιτών της κυπριακής δημοκρατίας προς αποδοχή του τουρκοσυνεταιριστικού μορφώματος το οποίο προωθεί ο Αναστασιάδης .
Δεν είναι τυχαίο που ο Μπαρόζο ανακοίνωσε την πρόθεση της Κομισιόν για στήριξη των ΜΜΕ.
Με αυτά τα δεδομένα η Ευρωπαϊκή Ένωση , ύστερα μάλιστα από την θηλιά που έβαλε στη Κύπρο μέσω της ευρωζώνης και του μνημονίου της τρόικας , εξελίσσεται σε δυνάστη της πατρίδος μας.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση όφειλε να στηρίξει το δίκαιο που εκπηγάζει από αρχές και όχι να απεργάζεται την επιβολή ενός ψευτοδικαίου που παράγεται από το πρωτογενές άδικο της τουρκικής εισβολής και της απεμπόλησης του υπάτου δικαιώματος της αυτοθέσμισης και αυτοδιάθεσης.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα ενώπιον αυτών των εξελίξεων τάσσεται υπέρ της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως τάχθηκε και υπέρ της εξόδου από την ευρωζώνη .
Κύπρος και Ελλάδα , δηλαδή ο ελευθερωμένος εθνικός χώρος ( νοουμένου ότι υπάρχει και ο σκλαβωμένος χώρος του ελληνισμού , στον Πόντο , την Ιωνία , την Βόρειο Ήπειρο , την Μακεδονία που κατέχεται από τους Σκοπιανούς , την Ανατολική Θράκη και Ανατολική Ρωμυλία και την Μεγάλη Ελλάδα της κάτω Ιταλίας ) βρίσκονται υπό την κατοχή της Ε.Ε και της ευρωζώνης όπως βρισκόταν κάποτε υπό την κατοχή της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας .
Το έθνος θα ζήσει μόνο στα πλαίσια της αυτονομίας του , με συμμάχίες που θα ευνοούν τους στρατηγικούς του στόχους και όχι υποταγμένο σε συνεταιρισμούς και ενώσεις που το δουλώνουν και το χειραγωγούν.
Έξω από την Ευρωζώνη .
Έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κύπρος και Ελλάδα ενωμένες με ένα ενιαίο εθνικό στρατό.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ.

1 σχόλιο:

  1. Ανεξαρτητοποίηση της Ελλάδας από την ανθελληνική ΕΕ το συντομότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.