Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί θριαμβολογούν οι Νενέκοι;


Οι θλιβεροί Νενέκοι του σχεδίου Ανάν και τα τσιράκια της τρόικας , θριαμβολογούν ότι δήθεν στρίμωξαν στη γωνία την “άλλη πλευρά” στο θέμα της “μιας κυριαρχίας” .
Σκοπός αυτής της τακτικής του θριάμβου είναι να περάσουν ως νίκη και μεγάλη κατάκτηση την λύση -διάλυση των δύο συνιστόντων κρατιδίων ή πολιτειών ή ζωνών , όπως και αν τις ονομάσουν .
Θέλουν να παρουσιάσουν ως θρίαμβο την προδοσία της αποδοχής των τετελεσμένων της τουρκικής εισβολής που είναι η άσκηση εξουσίας πάνω στη κατεχόμενη ζώνη που θα αποτελεί το σινιστών τμήμα της ομοσπονδίας ή συγκαλυμμένης συνομοσπονδίας .

Σε αυτό το πλαίσιο λύσης ομοσπονδιακού μορφώματος , η λεγόμενη “μία κυριαρχία” θα είναι γραμμένη μόνο στα δεφτέρια ενώ θα είναι σε ισχύ η διπλή κυριαρχία που σε βάθος χρόνου θα εξελιχθεί είτε σε δύο κράτη είτε σε ένα τουρκικό κράτος Κύπρου αν λάβουμε υπόψιν και τα κύματα Τούρκων που θα πλημμυρίσουν τη γη μας.
Μία κυριαρχία μπορεί να υπάρξει μόνο στα πλαίσια ενός ενιαίου κράτους χωρίς ζώνες και συνιστώντα μορφώματα. Ένα κράτος με πραγματική δημοκρατία , με ένα ενιαίο εκλογικό σώμα , με ισότητα μεταξύ των πολιτών , ένα κράτος αυτοθεσμιζόμενο και ικανό να ασκεί το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης .
“Μία κυριαρχία” με δύο συνιστώντα κρατίδια είναι απλά , απάτη και προδοσία.
Μην τους ακούτε Έλληνες .
Εκείνο που επιδιώκουν οι γραικύλοι είναι να εντάξουν την Κύπρο στην νεο-οθωμανική κυριαρχία και οι πολιτικοί και πλουτοκράτες να παριστάνουν τους κοτζαμπάσηδες ενώ οι τουρκοπροσκυνημένοι παπάδες τους σωτήρες των ψυχών των ελεεινών τουρκοχριστιανών σκλάβων που σήμερα προσκυνούν τους προδότες .
Έλληνες , αντισταθείτε στην επέκταση της κατοχής

τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.