Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ε.ΔΗ.Κ.: Εδώ και τώρα να τεθεί η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ


Για άλλη μια φορά η προσπάθεια ξεπουλήματος της πατρίδος μέσα από τις διαπραγματεύσεις και τα πάρε – δώσε με τους κατακτητές φτάνει ευτυχώς σε αδιέξοδο . Αιτία του αδιεξόδου όπως πάντα είναι επιμονή των τούρκων στις πάγιες θέσεις τους για δύο λαούς και δύο κράτη , κάτι το οποίο και η “δική μας πλευρά” έχει εν μέρει αποδεχθεί μέσα από αλλεπάλληλες υποχωρήσεις όπως ήταν το διπλό δημοψήφισμα του 2004 με την συμμετοχή των εποίκων.

Η “πλευρά μας” ελπίζει πως θα καμφθεί κάποια στιγμή η αδιαλλαξία της Τουρκίας και θα συναινέσει σε ένα τουρκοσυνεταιριστικό μόρφωμα . Μάλιστα η πλευρά μας , δηλαδή ο εσμός των μειοδοτών του Ζυριχικού κατεστημένου , καταβάλλει άοκνες προσπάθειες ανα το παγκόσμιο για να πείσει την Τουρκία ότι ένας τουρκοσυνεταιρισμός θα είναι προς όφελος της προβάλλοντας διάφορα οικονομικά οφέλη με πρώτο και καλύτερο το φτηνό φυσικό αέριο όπως λέει και ο φωστήρας της εθνικής μειοδοσίας Αβέρωφ Νεοφύτου.
Μα κύριοι δεν καταλάβατε ότι η Τουρκία δεν θέλει φυσικό αέριο φθηνό , αλλά θέλει την Κύπρο επαρχία της και το φυσικό αέριο δικό της;
Το αίσχος του πάρε – δώσε και των συνομιλιών πρέπει επιτέλους να τελειώσει και οι μειοδότες να πάνε εκεί που τους αξίζει . Στο αιώνιο ανάθεμα της ιστορίας.
Η απελευθερωτική στρατηγική πρέπει να τεθεί εδώ και τώρα.
  • Άμεση στρατιωτική ένωση με την Ελλάδα και αναβάθμιση της άμυνας μας .
  • Άμεση κατάργηση του κατακτητικού Ζυριχικού συντάγματος και θέσμιση του πρώτου ελεύθερου συντάγματος της κυπριακής δημοκρατίας .
  • Πρόταση πραγματικής δημοκρατίας που θα κατατεθεί στους διεθνείς οργανισμούς .
  • Διεθνής διπλωμαατικός αγώνας πάνω στις αρχές : της αυτοδιάθεσης , της επέκτασης της κυριαρχίας της κυπριακής δημοκρατίας πάνω στη κατεχόμενη επικράτεια της με την εκδίωξη των κατακτητών , της πραγματικής δημοκρατίας.
Αν θέλετε να σωθεί η πατρίδα και να παραμείνει ο ελληνισμός στα χώματα του τότε είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήστε τον δρόμο που δείχνει το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα . Ειδεμή θα σέρνεστε μπροστά στους τούρκους μέχρι να αφανιστείτε.
Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.