Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Γιατί η κυβέρνηση Αναστασιάδη κτυπά τις κοινωνικές συντάξεις;


Η κυβέρνηση Αναστασιάδη κόβει 3000 κοινωνικές συντάξεις και θέτει υπό αναθεώρηση το κοινωνικό κράτος προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα προς συντήρηση του μεγάλου όγκου των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ .
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη γνωρίζει πολύ καλά ότι κανένα σχέδιο υποχώρησης στο εθνικό θέμα ή στο θέμα της υπεράσπισης της τραπεζοκρατίας και της ρασοφόρου και γραβατοφόρου ολιγαρχίας δεν μπορεί να εφαρμοστεί εάν πλήξει τα συμφέροντα των δημοσίων υπαλλήλων που συνιστά τον συμμαχικό στρατό της εκάστοτε ενδοτικής κυβέρνησης.

Μια λαϊκή κυβέρνηση θα όφειλε να συρρικνώσει άμεσα τον δημοσιοϋπαλληλικό όγκο – καρκίνωμα της κοινωνίας που απομυζά και κατασπαράσσει την ιδιωτική οικονομία.
Μια λαϊκή κυβέρνηση θα κτυπούσε τον παρασιτισμό κτυπώντας τον δημοσιοϋπαλληλικό τομέα όχι μόνο στο μέγεθος του αλλά και στα πριγκιπικά ωφελήματα που απέκτησε μέσα από μια μακρά σχέση δοσοληψίας με την κομματοκρατία και το πελατειακό κράτος της κομματοκρατικής τυραννίας – φαυλοκρατίας.
Μια λαϊκή κυβέρνηση δεν θα κτυπούσε τους αδύνατους και καταφρονεμένους αλλά θα κτυπούσε το μισθό των δημοσίων υπαλλήλων , τον 13ο , τον 14ο και το εφάπαξ.
Επειδή όμως καμία ενδοτική και ολιγαρχική κυβέρνηση δεν πρόκειται να πλήξει τους ολιγάρχες και τους μανδαρίνους συμμάχους της , εναπόκειται στον ίδιο το λαό που ανήκει στην ιδιωτική οικονομία να εξεγερθεί εναντίον τους.
Η πολιτική συντριβής του ελάχιστου κοινωνικού κράτους μεγαλώνει τον όγκο της φτωχολογιάς που θα γίνει ο δικός μας στρατός ενάντια στην ολιγαρχία και τους κοινωνικούς εταίρους της.
Η ιδιωτική οικονομία θα υπερασπίσει τα συμφέροντα της ενάντια στην τραπεζοκρατία και την ολιγαρχία εάν εξεγερθεί κατά του παρασιτισμού των δημοσίων υπαλλήλων που αποτελούν το πολιτικό στήριγμα της τυραννίας.
Το Εθνικοκοινωνικό κίνημα τάσσεται εξ ιδεολογίας υπέρ της ιδιωτικής οικονομίας και ενάντια στον κρατικό παρασιτισμό και τον κρατικισμό.
Φτωχέ και ανυπεράσπιστε πολίτη , οι δημόσιοι υπάλληλοι σου πίνουν το αίμα.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.