Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ


Υπό τις παρούσες συνθήκες η επικράτηση των αμερικανονατοϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία θα πλήξει την Ρωσία ανεπανόρθωτα και θα ανατρέψει την προσπάθεια της να επιβάλει κάποιο ισοζύγιο δυνάμεων στη Συρία και την Ανατολική Μεσόγειο.
Μια τέτοια εξέλιξη θα επιτρέψει στην Αμερική να διευθετήσει τα πράγματα όπως επιθυμεί προς το συμφέρον του αμερικανοσιωνισμού και της Τουρκίας και να επιβάλει τα σχέδια της και στο κυπριακό.

Υπό το πρίσμα αυτών των δεδομένων εμείς οι εθνικοκοινωνιστές του ΕΔΗΚ τασσόμαστε υπέρ του δικαιώματος της Ρωσίας να απαντήσει στην αμερικανονατοϊκή επίθεση είτε στο ουκρανικό έδαφος είτε αλλού.
Προβάλλουμε επίσης για άλλη μια φορά την θέση μας για στρατιωτική συμμαχία με την Ρωσία και παραχώρηση ναυτικής βάσης στον ρωσικό στόλο στη Κύπρο με ανταλλάγματα την ενίσχυση της άμυνας μας και την ανάδειξη της στρατηγικής της απελευθέρωσης.
Η έκκληση του”Δεξιού Τομέα” για συνεργασία με τους Τσετσένους σε πολεμικές επιχειρήσεις κατά της Ρωσίας μας βρίσκει αντίθετους .
Ο στρατηγικός στόχος για μια Ευρώπη των Εθνών δεν πρόκειται να επιτευχθεί με υπηρεσίες προς τους αμερικανοσιωνιστές και το ΝΑΤΟ.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.