Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Οι εχθροί της Κύπρου


Κύπριοι , αν θέλετε να σώσετε την Κύπρο , αρχίστε να σκέφτεστε και να ενεργείτε πολιτικά ως μέλη μιας άτυπης αρχικά ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Βγείτε έξω από τη φυλακή των δύο κοινοτήτων που μας όρισε το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης και σταματήστε να ακολουθείτε τους κοινοτάρχες και να υποκύπτετε στα ολιγαρχικά συμφέροντα που αυτοί υπηρετούν και στο βορρά και στο νότο , υποστηριζόμενοι από ξένες κατοχικές δυνάμεις , στο βορρά από τους τούρκους εισβολείς και στο νότο από τους εγγλέζους που διατηρούν στρατιωτικές βάσεις τις οποίες μάλιστα αναβάθμισαν σε περιωπή κράτους με την πρόσφατη παραχώρηση Αναστασιάδη.

Κύπριε πολίτη , αν δεν καταλάβεις ότι η κατοχή δεν είναι μόνο στο βορρά αλλά και στο νότο , τότε χάνεις το στόχο του αγώνα ή παραιτείσαι από κάθε αγώνα όπως συμβαίνει στους περισσότερους.
Οι εχθροί της ελευθερίας και της προόδου σε αυτό το τόπο είναι η διπλή κατοχή των τούρκων και των εγγλέζων που εξυπηρετείται από τις δύο εκατέρωθεν ολιγαρχίες.
Αν πολεμήσεις αυτούς τους εχθρούς μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για την απελευθέρωση της Κύπρου και την πρόοδο όλων των νομίμων πολιτών της . Αν μείνεις αδρανής οι δυνάμεις της κατοχής με τους συνεργάτες τους θα προχωρήσουν σε μετεξέλιξη του πρώτου κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης σε ένα δεύτερο κατακτητικό σύνταγμα που θα κατοχυρώνει την εξουσία τους .
Αν βέβαια επιθυμείς να είσαι σκλάβος τότε προσκολλήσου στους ηγέτες σου και γλύφε τους για να σου ρίχνουν ένα καρβέλι ψωμί και να σε διορίζουν καθαριστή στους στάβλους τους και ιματιοφύλακα στα μπουρδελοπαλάτια τους.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.