Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΎΠΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ


Ο νόμος για τις εκποιήσεις είναι έτοιμος να πέσει σαν τσεκούρι πάνω στην παραγωγική βάση της κοινωνίας που καταρρακώθηκε από την ύφεση την οποία προκάλεσε η συμβιωτική σχέση ολιγαρχικού κράτους και τραπεζιτών ( τραπεζοκρατία).
Από την διαδικασία των εκποιήσεων ότι έκτισε με μόχθο η παραγωγική κοινωνία θα αρπαχθεί από τους λίγους και από τους ξένους , κυρίως εβραίους , που θα πέσουν σαν γύπες για να τα πάρουν σε εξευτελιστικές τιμές .

Θα ικανοποιηθεί επίσης ο υπέρογκος δημοσιοϋπαλληλικός τομέας των κομματικών τσιφλικιών , των παρασίτων , των παπάδων και λοιπών αργόμισθων.
Αντίσταση σε αυτή την ληστρική επίθεση δεν βλέπω να υπάρχει διότι η συνείδηση του εργαζόμενου λαού τελεί υπό σύγχυση.
  • Διότι θεωρεί δίκαιο να πληρώνονται οι παπάδες από τους φόρους και ταυτόχρονα η εκκλησία να κατέχει τεράστιες περιουσίες και να ασκεί και τοκογλυφία .
  • Διότι θεωρεί δίκαιο να αποφασίζουν τα κόμματα μέσα από τους κομματικούς μηχανισμούς και συμμορίες.
  • Διότι θεωρεί δίκαιο να υπάρχει ο τεράστιος δημοσιοϋπαλληλικός τομέας και να ζει αποκλειστικά από τους φόρους που επιβάλλονται στην παραγωγική βάση.
  • Διότι θεωρεί δίκαιο να υπάρχει το τραπεζικό σύστημα και να στηρίζεται από το ολιγαρχικό κράτος.
  • Διότι θεωρεί δίκαιο να παράγεται ο νόμος από τις κομματικές συμμορίες και να επιβάλλεται από τον στρατό της ολιγαρχίας ( αστυνομία – δικαιοσύνη ) .
  • Διότι θεωρεί δίκαιο να πειθαρχεί δουλικά στο σύστημα.
  • Διότι θεωρεί δίκαιο να υποκλίνεται σε μια συλλογική συνείδηση που σφυρηλατήθηκε απο την βία δια μέσου των αιώνων.
Όποιος διαφωνεί έστω σε κάτι από όλα αυτά , τότε τον καλούμε να πολεμήσει μαζί μας ενάντια στο σύστημα , χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις υπό το πνεύμα της αναγεννητικής λαιμητόμου.
ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ
Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.