Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Έξω οι κοινοτικοί μετανάστες - Εργασία στους Κύπριους



Η Ευρωπαϊκή Ένωση έφερε τον κοινοτικό μετανάστη , τον ρουμάνο , τον βούλγαρο , τον πολωνό στις υποβαθμισμένες οικονομίες του νότου που δεν στηρίζονται στην βιομηχανία αλλά στην μικρομεσαία και μικρή επιχείρηση.
Ο μικροεπιχειρηματίας αστός και αρχοντοχωριάτης ωφελήθηκε από αυτή την εισβολή των κοινοτικών μεταναστών. Διότι έδωσε μεροκάματα πείνας σε μεσαιωνικές συνθήκες εργασίας και έτσι η μεγάλη μάζα των ντόπιων εργατών έχασε τα δικαιώματα της και το ύπατο δικαίωμα εργασίας στην πατρίδα της .
Οι κοινοτικοί μετανάστες απώθησαν τον ντόπιο εργάτη στην ανεργία , στη πείνα , στη μετανάστευση , στην αποδοχή των συρρικνωμένων εργασιακών δικαιωμάτων.
Ηγεσία και λαός ( επιχειρηματίες) καλωσόρισαν την εισβολή των μεταναστών και ρήμαξαν την εργατική τάξη που ακόμα νομίζει πως θα την σώσουν οι κομουνιστές , οι σοσιαλιστές και εν γένει οι λαοπλάνοι του συστήματος δεξιάς κέντρου και αριστεράς που στηρίζουν την ευρωπαϊκή ένωση και τα δικαιώματα των ξένων εργατών στην πατρίδα μας.
Καταφρονεμένε εργάτη η μόνη σου διέξοδός είναι η πάλη ενάντια στο σύστημα , ενάντια στην ευρωπαϊκή ένωση , ενάντια στα ιδεολογήματα της ολιγαρχικής εξουσίας υπό τα λάβαρα της τρίτης ιδεολογίας , του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού που συνενώνει την δική μας εθνικιστική παράδοση με τις εμπειρίες και τις αρχές του φασισμού και του εθνικοσοσιαλισμού.
Γροθιά στα μούτρα των αφεντικών σου .
ΕΞΩ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ .
Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.