Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ

Ο νομπελίστας οικονομολόγος Χριστόφορος Πισσαρίδης καταγγέλλει την παρούσα κυβέρνηση της Κύπρου για πλήρη απουσία επιστημονικής μεθόδου στην αντιμετώπιση της προβληματικής οικονομίας του τόπου . Προφανώς θέλει να πει ο κ. Πισσαρίδης πως οι κρατούντες χειρίζονται τα οικονομικά του τόπου με κομματικά και ιδεολογικά κριτήρια.
Αναφορικά με το θεσμό της ΑΤΑ (αυτόματης τιμαριθμικής αναπροσαρμογής) που απολαμβάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι , είπε πως είναι ένας θεσμός απηρχαιωμένος που δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα . πρότεινε μάλιστα όπως η ΑΤΑ « συνεχιστεί να παραχωρείται στους συνταξιούχους και όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα και να μπει οροφή σε αυτούς που έχουν εισοδήματα άνω των €40.000 - €50.000.»
Ο θεσμός της ΑΤΑ ως γνωστό δεν εφαρμόζεται στον ιδιωτικό τομέα στα πλαίσια της γενικής ανισότητας που υπάρχει μεταξύ των εργατών του ιδιωτικού τομέα και των δημοσίων υπαλλήλων. Εξ ού και το όνειρο του κάθε «νοικοκύρη» να διορίσει το παιδί του στο δημόσιο μέσα από τους διαδρόμους των πελατειακών σχέσεων που είναι το κύριο έργο των κομμάτων.
Ο θεσμός της ΑΤΑ παραχωρήθηκε στους δημοσίους υπαλλήλους με πολιτικό κριτήριο τη διεύρυνση της συναίνεσης στις προσκυνημένες επιλογές του αγγλόδουλου και τουρκοπροσκυνημένου πολιτικού κατεστημένου .
Η οικονομική κρίση βγάζει στην επιφάνεια την αδυναμία του συστήματος να εξαγοράζει την συναίνεση των πολιτών , να πληρώνει την πολιτική της υποχώρησης. Ένας λαός διεφθαρμένος στη μεγάλη του πλειοψηφία , προσπαθεί τώρα μαζί με τους πολιτικούς του να συνεχίσει το γλέντι εις βάρος των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που έγιναν οι είλωτες των γραβατοφόρων μαϊμούδων και των κυριών τους.
Ξυπνάτε σκλάβοι και ελάτε να πολεμήσουμε . Μονάχα εμείς οι εθνικοκοινωνιστές μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το μεγάλο όραμα των λαϊκών τάξεων , την απαλλοτρίωση των απαλλοτριωτών μας. Μην ακούτε τους «κομμουνιστές» του ΑΚΕΛ. Από καιρό συντάχθηκαν με το σύστημα και μοχθούν για τη καταστολή κάθε επαναστατικής θέλησης. Εργάτες ενωθείτε κάτω από τα λάβαρα του εθνικοκοινωνισμού.
Λουκάς Σταύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.