Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ : ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΕΘΡΟΥ


Νέο υπουργικό συμβούλιο σχημάτισε ο Χριστόφιας και πορεύεται αν μέσω λαϊκής κατακραυγής για την ακραία ανευθυνότητα του , στην πραγματοποίηση τριών στόχων με τη συνδρομή του ΑΚΕΛ.
Πρώτος στόχος: Η χαλιναγώγηση της λαϊκής αγανάκτησης που ολοένα και θα αυξάνεται από την αυξανόμενη άγρια φορολόγηση των λαϊκών στρωμάτων και την ειδική προστασία των τραπεζιτών (εκκλησίας και ιδιωτών). Έτσι συνεχίζει το έργο της Ακελικής αριστεράς που είναι η παρασκηνιακή συνεργασία της με τον καπιταλισμό και η φίμωση και χειραγώγηση των εργαζομένων.
Δεύτερος στόχος: Το κλείσιμο του κυπριακού κατ’ εντολή των άγγλων μέσα από τη δημιουργία μη αναστρέψιμων συνθηκών και τετελεσμένων καταστάσεων ως και συμφωνιών με τους τούρκους κατακτητές. Νομίζει ο Χριστόφιας ότι η ελληνικότητα της Κύπρου μπορεί να αναιρεθεί με συμφωνίες και υπογραφές προσκυνημένων και να σβηστούν οι δι΄ αίματος υπογραφές των ηρώων στις σελίδες της ιστορίας μας. Νομίζει αυτός και οι όμοιοι του πως θα σεβαστούμε τις συμφωνίες των τουρκοπροσκυνημένων.
Τρίτος στόχος: Να προεδρεύσει λέει στο δεύτερο εξάμηνο του 2012 , της Ευρωπαϊκής ένωσης. Ποιο το όφελος από αυτή την προεδρία όταν το κράτος μας δεν εδράζεται σε σύνταγμα δημοκρατικό αλλά σε σύνταγμα που μας επέβαλαν οι άγγλοι κατακτητές το οποίο εμείς προσκυνούμε μετ’ ευλαβείας και μάλιστα πασκίζουμε να το μεταξελήξουμε σε συνεργασία με τους άλλους κατακτητές μας , τους τούρκους , σε ένα δεύτερο κατακτητικό σύνταγμα που να δικαιώνει την εισβολή , τη κατοχή , τον εποικισμό και τη βία που ασκήθηκε και εξακολουθεί να ασκείται στη πατρίδα μας. Είναι γελοίο να προεδρεύουμε της Ευρώπης φορώντας στα χέρια μας τις χειροπέδες των κατακτητών και στο κεφάλι μας τα μισητά διαδήματα τους.
Από γελοίους ηγετίσκους , φερέφωνα των κατακτητών μας, κυβερνήθηκε έως τώρα η πατρίδα μας. Σκουπίδια πολιτικοί και ιεράρχες που διάγουν βίον τριφηλό και χαζοχαρούμενο και εμείς οι πανάθλιοι τους σεβόμαστε και τους φιλούμε τα χέρια.
Αυτή είναι η κατάντια μας. Αυτός είναι ο κυριότερος εχθρός μας. Ο σιχαμερός εθελόδουλος εαυτός μας.
Ανάτειλε επιτέλους μεγάλη περιφρόνηση.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.