Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΖΗΤΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Η πρόταση Χριστόφια για ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ του υποθαλασσίου πλούτου της κυπριακής ΑΟΖ με το κατοχικό μόρφωμα , πριν ή μετά τη λύση , εκτιμάται ως συναίνεση στις υποδείξεις του αγγλοσιωνιστικού παράγοντα.
Συνέχεια αυτού του στραγγαλιστικού για την Κύπρο ενδιαφέροντος ,είναι το αίτημα των ισραηλινών, σύμφωνα με δημοσιογραφικές αναφορές, για παράδοση του αεροδρομίου «Ανδρέας Παπανδρέου» ως βάση εξόρμησης στη πολεμική αεροπορία του Ισραήλ.
Το αεροδρόμιο αυτό ας σημειωθεί κατασκευάστηκε για να εξυπηρετήσει τα σχέδια του Ενιαίου Αμυντικού δόγματος Ελλάδος-Κύπρου . Όμως η ενδοτική πολιτική του κυπριακού κατεστημένου που είχε σαν στόχο μεταξύ άλλων και την αποστρατικοποίηση , δεν επέτρεψε την χρησιμοποίηση του.
Γνώριζε βέβαια το άθλιο κατεστημένο ότι θα έρθει η στιγμή της εξόρυξης του φυσικού αερίου που θα απαιτήσει ισχυρή άμυνα . Όμως ακλουθώντας τις υποδείξεις των άγγλων αφεντικών τους ,άφησαν μακριά την Ελλάδα και τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις για να είναι έτοιμοι σήμερα να παραδώσουν την άμυνα της Κύπρου στα σχέδια των Ισραηλινών και των αγγλικών βάσεων.
Τα επακόλουθα μιας τέτοιας προδοτικής πράξης θα είναι τραγικά . Στην ουσία η Κύπρος θα χάσει την κυριαρχία της και ταυτόχρονα θα μετατραπεί σε πεδίο σύγκρουσης μεταξύ αράβων και ισραηλινών.
Το περίεργο είναι, που ενώ συμβαίνουν όλα αυτά , λαός μας ζει σε μια τρελή χαρά. Όσο πλησιάζουν οι εβραίοι την Κύπρο, καταλαμβάνονται από ένα αίσθημα ασφαλείας και αγαλλίασης , ιδιαίτερα οι ακροδεξιοί και οι εθνικόφρονες.
Το συμπέρασμα είναι πως η πολιτική του παγώματος του ενιαίου αμυντικού δόγματος εξυπηρετούσε ανθελληνικούς σκοπούς που γνώριζε το κατεστημένο .
Ο εξωτερικός εχθρός δεν αντιμετωπίζεται αν πρώτα δεν αντιμετωπιστεί ο εσωτερικός εχθρός, το αγγλόδουλο πολιτικό κατεστημένο.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.