Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ


Ο όρος «συνεκμετάλλευση» του φυσικού αερίου κ. Χριστόφια που αναφέρετε στο λόγο σας, παραπέμπει σε δύο κράτη ή συνιστώντα μέρη και τελικά στο τουρκοσυνεταιριστικό μόρφωμα που επιθυμείτε να επιβάλετε ερήμην της εντολής του κυπριακού λαού.
Οι τουρκοκύπριοι θα έχουν ωφελήματα από τον πλούτο της κυπριακής ΑΟΖ, αν αποδεχθούν να είναι πολίτες της κυπριακής δημοκρατίας και αν θελήσουν να αποσυνδεθούν από τον τουρκικό επεκτατισμό.
Είναι φανερό ότι ο κ. Χριστόφιας προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την περίπτωση του φυσικού αερίου για την προώθηση της απαράδεκτης και ενδοτικής συνεταιριστικής λύσης του κυπριακού που απεργάζεται η κυβέρνηση του.
Η κυπριακή δημοκρατία , μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης δεν έχει δύο λαούς αλλά ένα και μοναδικό λαό που ένα μέρος του συνεργάζεται με τον τουρκικό στρατό κατοχής και κατέχει το 40% του εδάφους της κυπριακής επικράτειας.
Η γραμμή λύσης που οδηγεί σε δύο λαούς και σε διαίρεση της κυπριακής επικράτειας με την επιβολή ενός εκτρωματικού συντάγματος , είναι προδοσία και παραχώρηση γης και ύδατος στους εισβολείς.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.