Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΕΙΝΕΙ ΧΕΙΡΑ ΦΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΩΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Σε αυτή τη φάση που το σοσιαλκαπιταλιστικό έκτρωμα καταρρέει και αφήνει να φανεί κάτω από τις ξεσκισμένες πορφύρες του ,η αλήθεια της καταλήστευσης των εθνών , τώρα που το σοσιαλκαπιταλιστικό ληστρικό σύστημα συνεργασίας των τραπεζιτών με τους σιωνιστο-προσκυνημένους πολιτικούς αποκαλύπτεται σε όλη του την αποκρουστικότητα , τώρα που το νευρικό σύστημα αυτής της παγκόσμιας συνομωσίας δηλαδή το τραπεζικό σύστημα ,δείχνει να οδηγείται στη παράλυση , απαιτείται ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ από όλα τα μέτωπα των λαϊκών δυνάμεων.
Σε αυτή τη φάση η ακροδεξιά και η εθνικοφροσύνη επέλεξε το δρόμο της . Πήρε ξεκάθαρες θέσεις υπέρ του συστήματος, προτάσσοντας ένα στείρο και αναχρονιστικό αντι-αριστερισμό και αντι κομμουνισμό. Η δική μας επιλογή , η επιλογή των πραγματικών εθνικιστών και κοινωνιστών , η επιλογή των εθνικοκοινωνιστών είναι η ΣΥΜΜΑΧΙΑ με τις εξωσυστημικές δυνάμεις της αριστεράς προς μια συντονισμένη έφοδο κατά του καπιταλισμού και του κεντρικού του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Αυτή η συμμαχία ή συνεργασία δεν είναι απαραίτητο να γίνει κάτω από κοινή στέγη αλλά ως επίθεση από διαφορετικές πολεμίστρες, κρατώντας ο καθένας τις ιδεολογικές του διαφορές.
Κοινό αίτημα πρέπει να είναι η καταστροφή του τραπεζικού συστήματος και η κρατικοποίηση των τραπεζών με όλη την ακίνητη υποδομή τους και όχι η «κρατικοποίηση» των χρεών τους που στην ουσία θα είναι η πληρωμή τους από τους φόρους του λαού.
Το χρηματοληστρικό σύστημα επιβάλλεται να αντικατασταθεί από ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο μη τοκογλυφικών κρατικών αναπτυξιακών τραπεζών που θα συνδέεται με την κεντρική αναπτυξιακή τράπεζα της Ε.Ε. Στόχος του θα είναι η ανάπτυξη και η παραγωγή κατά τρόπο ισόρροπο σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.
Μόνο μέσα από αυτό το δρόμο θα ανοιχθούν θέσεις εργασίας που θα απορροφήσουν την ακαριαία συρρίκνωση του υπέρογκου δημοσιοϋπαλληλικού τομέα , θα ενδυναμωθεί η μεσαία τάξη και θα δημιουργηθούν συνεταιριστικές επιχειρήσεις μέσα από τις εργατικές ενώσεις , θα ενδυναμωθεί η αγροτιά , θα στηριχτεί η εθνική πολιτισμική δημιουργία.
Οφείλουμε να τείνουμε χείρα φιλίας προς την εξωσυστημική αριστερά για μια μεγάλη έφοδο κατά του συστήματος της τυραννίας. Όλες οι καθημαγμένες παραγωγικές δυνάμεις έχουν ένα λόγο να ενωθούν : ΤΗ ΦΛΩΓΩΔΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ των γενεών που υπόφεραν και πείνασαν , κάτω από την στυγνή εξουσία των χρηματοπιστωτών και των πολιτικών συνεταίρων τους.
Κανένας οίκτος στους τυράννους και ληστές του λαού.
Λουκάς Σταύρου

4 σχόλια:

  1. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ.

    ΕΞΩΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ Μ.Κ.Ο

    ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ. Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΕΛΚΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ Κε ΣΤΑΥΡΟΥ. ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΞΩΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ...

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ...ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ

    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αριστερά έχει πολλές τάσεις . Είμαστε εναντίον κάθε εθνομηδενιστικής έκφρασης . Όμως υπάρχει σε λαϊκό επίπεδο μια πατριωτική αριστερά που μπορούμε να την προσεγγίσουμε με κοινωνιστικές θέσεις ή να την αποσπάσουμε απο το σύστημα του διπολισμού δεξιάς - αριστεράς . Δεν βλέπω άλλο τρόπο να σπάσει αυτό το σύστημα. Τουλάχιστον εδώ στη Κύπρο το 33% που ψηφίζει ΑΚΕΛ και δηλώνει αριστερά δεν είναι στο σύνολο του εθνομηδενιστικό ούτε μαρξιστικό.Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια με άγνωστα αποτελέσματα ειναι αλήθεια , για να αποσπασθεί ένα μέρος απο αυτό το οχυρό ιδεών και συμφερόντων.Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και προς τα δεξιά , διαχωρίζοντας την ολιγαρχία του πλούτου και μάλιστα του ληστρικού χρηματοπιστωτικού απο το παραγωγικό εθνικό κεφάλαιο που ανακυκλώνεται εννοείται σε εθνικό χώρο.Δεν είμαστε εναντίον αυτού του παραγωγικού κεφαλαίου όπως δεν είμαστε εναντίον του λαού εκείνου που παγιδεύτηκε απο τις ιστορικές εξελίξεις στην αριστερά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΚΑ:
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙ-ΣΥΣΤΗΜΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΩΣΑΝΕ,ΤΟΝ ΔΕ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝΕ.
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.
    ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ,ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΔΙΩΓΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΕΞΙΑ ΩΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ.

    ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΑΝ.ΑΠΟΚΗΡΥΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό που λέτε είναι μια μεγάλη αλήθεια. Η συστημική αριστερά απο τη μια και η εθνικοφροσύνη απο την άλλη , αλέθουν και συνθλίβουν κάθε έκφανση της λαϊκής θέλησης.Αφήνουν να επιβιώσει , μόνο ότι είναι ελεγχόμενο απο αυτούς.Κάθε έκφραση κοινωνισμού που αποτολμά να συνδεθεί με τις αξίες του έθνους πρέπει να γνωρίζει πως θα δεχθεί πόλεμο μέχρι θανάτου απο το αριστερο-δεξιό σύστημα της εθνικής ταπείνωσης και σκλαβιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.