Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

Ο ελληνικός λαός δέχεται αυτές τις μέρες σφοδρό ψυχολογικό πόλεμο από το ελλαδικό πολιτικό κατεστημένο και την ηγετική πτέρυγα της Ε.Ε. που αποφάσισε την υποταγή της Ελλάδος προς υπεράσπιση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας εκδηλώνεται ανοικτά ως ένας πολιτικός απατεώνας. Αναγγέλλει δημοψήφισμα ενώ την ίδια ώρα ξηλώνει τη διοίκηση του στρατού και καταγγέλλει στα αφεντικά της Ε.Ε τον στρατό για προετοιμασία πραξικοπήματος. Ο Σαμαράς από την άλλη στηρίζει τη νέα δανειακή σύμβαση και υποβαστάζει τον Παπανδρέου στην εξουσία που ήταν έτοιμος να πέσει από τους βουλευτές του κόμματος του.
Ο Σαμαράς έσωσε για την ώρα το κατεστημένο προσβλέποντας σε εκλογές που είτε αυτοδύναμα είτε με συνεργασίες θα αναλάβει την διαχείριση της εθνικής υποτέλειας.
Το ελλαδικό πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης, συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει λαός ικανός να αντιδράσει στα σχέδια του. Τούτο σημαίνει πως έχουν εμπιστοσύνη στα κομματικά δίκτυα που διαθέτουν και στις πληροφορίες που τους μεταφέρουν . Γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος από την πλευρά του λαού παρα μόνο μια ελεγχόμενη αγανάκτηση.
Η αποκρουστική εικόνα των πολιτικών χειρισμών και συμπεριφορών αντανακλά την βαθιά ύπνωση του ελληνικού λαού και την νοσηρή εμπιστοσύνη που τρέφει προς το διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα.
Το ζητούμενο είναι να υπάρξει κάποτε μια ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΔΥΝΑΜΗ στην Ελλάδα. Μια πολιτική και μαχητική οργάνωση που θα αποσκοπεί στην αχρήστευση του παρόντος πολιτικο-οικονομικού συστήματος και στην αντικατάσταση του από ένα υγιές λαϊκό και εθνικό πολίτευμα.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.