Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ Η ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πανηγυρίζει το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος για τη λύση που βρήκε στο πολιτικό αδιέξοδο.
Εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό πως φτάνει το τέλος του κόσμου εάν τα κόμματα της Ελλάδος δεν τα βρουν μεταξύ τους και δεν εγκρίνουν στη πλειοψηφία τους τη νέα δανειακή σύμβαση που ακόμα δεν γνωρίζουμε τους όρους που την συνοδεύουν. Με την υπογραφή των πολιτικών δυνάμεων , πλην της αριστεράς , σε ένα λευκό χαρτί που θα συμπληρωθεί εκ των υστέρων από τους χρηματοπιστωτές , παραδίδεται η Ελλάδα σε ουσιαστική ξένη διακυβέρνηση με ελλαδικό προσωπείο.
η αδυναμία άσκησης ευρωπαϊστικής πολιτικής με στόχο την πανευρωπαϊκή ανάπτυξη , οδήγησε το κατεστημένο σε επιλογές απομόνωσης και υποταγής της χώρας. Έτσι το πρόβλημα της Ευρωζώνης που δημιούργησε τις γνωστές ανισότητες και τα εθνικά χρέη ερμηνεύθηκε στη πράξη ως ελλαδικό πρόβλημα χρέους. Αυτό σημαίνει πως ο ελληνικός λαός αναλαμβάνει την εξόφληση ενός συστημικού χρέους που επιπρόσθετα κατέστη απεχθές μέσα από την συμπαιγνία πολιτικών και τραπεζιτών ενώ στο διάστημα αυτό συρρίκνωναν την εθνική παραγωγή .
Ο ελληνικός λαός θα υποστεί στο εξής κάτω από μια σκληρή και ανελέητη διακυβέρνηση τη δραματική συρρίκνωση των απολαβών και δικαιωμάτων καθώς θα ξεπουλιούνται στους ξένους οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της πατρίδος.
Με αυτά τα δεδομένα , αναμένονται αισχρές υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα ώστε να δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες εκμετάλλευσης του εθνικού πλούτου από τους διεθνείς χρηματοπιστωτές. Οι δολεροί Σάιλοκ θα πουλήσουν τις σάρκες της Ελλάδος με την συγκατάθεση των πολιτικών.
Άλλη επιλογή για τον ελληνικό λαό δεν απομένει παρα η ταχεία προετοιμασία της εξέγερσης και της αποκατάστασης της λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.